header-logo
Heren 3 Dorstig HZVV 3 slokt ook BCV 2 op

HZVV Heren 3

Dorstig HZVV 3 slokt ook BCV 2 op

Na een eerste helft die net zo goed was als de biefstukjes bij Loetje en een tweede helft die net zo beroerd oogde als Martin Snippe op de achterbank in de auto van De Leider heeft HZVV 3 een heerlijke driepunter mogen bijschrijven. Dankzij doelpunten van Mark ‘de enige echte’ Mulder en Michael ‘jaaaaaaaaaa’ Koster waren De Schout-sterren, met doelman Davybuffon Mulder als absolute uitblinker, te sterk voor BCV 2: 2-0.
 
Met 11 punten uit de eerste 6 competitieduels bezet HZVV 3 de vijfde plaats in de reserve eerste klasse B, slechts 2 punten achter koploper TKB 2. Daarmee presteert het keurkorps van de Bourgondische succestrainer Flip Vellinga meer dan uitstekend als debutant op het hoogst mogelijke niveau voor derde elftallen.
 
Voor een viertal dorstige leden van HZVV 3 en twee fijnproevers uit Ut 2e was dit een prima reden om de bloemetjes even flink buiten te zetten in Amsterdam, waar en passant tijdens een buitencategorisch diner een viertal uitspraken werd gedaan dat aan het eind van het seizoen meedingt om de prestigieuze Quote van het Jaar:
 
1. Snippe: ‘Van zo’n maaltijd word je gewoon geil!’
 
2. Snippe: ‘De jus komt hier uit de hemel!’ Reactie Wissel: ‘En je krijgt er een donker shirt van!’
 
3. Snippe: ‘Ik ga naar de gallestijnen!’ (i.p.v. gallemiezen of filistijnen)
 
4. Bassie over vlees in de trui: ‘Hoe beter verpakt, hoe minder het zakt!’
 
Maar dit Ter Heide.
 
HZVV 3 – BCV 2 2-0 (2-0)

1-0 M. Mulder, 2-0 Koster.
 HZVV 3: D. Mulder; S. van Zuthem (Poeste), Deniz (Dijkstra), Galema, Roffel; Snippe, Koster (Le Fèbre); Beumer, M. Mulder (Van der Meulen), Roest (Hotting); N. Eshuis.