header-logo
Vrouwen 1 Vrouwen 1 stunt tegen nummer 2

HZVV Vrouwen 1

Vrouwen 1 stunt tegen nummer 2

Na de winst vorige week en het bereiken van de halve finale van de districtsbeker moest HZVV zaterdag thuis in haar strijd tegen degradatie tegen de nummer twee Klarenbeek.

De thuisploeg begon vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd en kwam al in de eerste minuut op voorsprong door een goal van Lyanne Neutel.
 
Na een half uur deed Klarenbeek iets terug en wist hun vrijstaande spits de bal in het doel te krijgen en 4 minuten in blessuretijd wist men zelfs de 1-2 aan te tekenen wat ook de ruststand was.
 
HZVV ging ook in de tweede helft vol op de aanval en was het spel niet altijd even goed, de inzet was voorbeeldig. Dit resulteerde in de 61e minuut in de gelijkmaker. De ingevallen Nienke Peereboom kreeg op 35 meter de bal in de voeten en met een geweldige uithaal verdween de bal in de kruising van het Klarenbeekse doel.
 
Zes minuten later was het dezelfde Peereboom die in het strafschopgebied de bal kreeg en nu met haar andere voet de bal perfect wist te raken en weer verdween de bal onhoudbaar voor de keepster van de gasten in het doel.
 
Klarenbeek ging nog vol voor een gelijkspel maar HZVV goalie Anne Visser was een sta in de weg waardoor HZVV kon zorgen voor een daverende stunt.