Vrouwen 1 Winsum - HZVV Vrouwen 1

HZVV Vrouwen 1

Winsum - HZVV Vrouwen 1

HZVV Vrouwen 1 hervatte de competitie met een uitwedstrijd tegen de nummer 4 van de ranglijst Winsum.

Op een veld waar de harde wind vrij spel had begon een wedstrijd die zich vooral in de beginfase afspeelde op het middenveld waarbij zeker in het eerste kwartier er geen duidelijk verschil te zien was tussen de kracht van beide ploegen.

Na het eerste kwartier was het HZVV dat de wedstrijd naar zich toe trok al was Winsum ook bij vlagen gevaarlijk. HZVV was echter de aanvallender ploeg maar wist het verschil niet in doelpunten uit te drukken omdat Winsum een aantal keren goed de buitenspelval hanteerde.

Na een half uur kwam men dan toch op de verdiende voorsprong. Na een combinatie op het middenveld werd de deze middag alom aanwezige Nienke Peereboom diep gestuurd en zag zij haar schot nog gestopt worden, Sharella van Goor tikte de rebound beheerst binnen.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien maar nu was het de thuisploeg die na een half uur wist te scoren waardoor het laatste kwartier bloedstollend spannend was.

HZVV leek een punt binnen te halen maar in de allerlaatste minuut van de wedstrijd zag de scheidsrechter een bal tegen de arm van een HZVV speelster komen en waar beide ploegen door voetbalden gaf hij tot verbazing van velen een strafschop aan Winsum.

Ondanks dat de HZVV goalie de bal nog raakte ging deze toch in het doel waardoor HZVV met lege handen het veld verliet na een wedstrijd waarin het op zijn minst een punt en misschien wel drie had verdiend.