Vrouwen 1 Laatste competitiewedstrijd Vrouwen 1 voor winterstop

HZVV Vrouwen 1

Laatste competitiewedstrijd Vrouwen 1 voor winterstop

In de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop was AZSV uit Aalten te gast bij de dames van HZVV.

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd en hierdoor duurde het tot de 12e minuut dat de eerste corner voor HZVV een feit was. Hier kwam echter geen gevaar uit, ook de gasten wisten geen gevaar te stichten voor het HZVV doel.

HZVV was zeker niet de mindere deze middag maar toch was het AZSV dat de eerste echte grote kans kreeg. Uit een corner werd de bal door een aanvalster goed ingekopt maar Sanne vd Sterre wist de bal op de doellijn nog te kregen waardoor de stand nog op 0-0 bleef. Drie minuten later werd het dan toch 0-1 toen de bal voor de voeten kwam van een Aalter middenvelder die de bal onhoudbaar inschoot.

De tweede helft liet eenzelfde beeld zien dan de eerste wat resulteerde in twee goals, voor beide teams één maar beide werden afgekeurd wegens buitenspel.

HZVV kreeg nog een kans via Gulnaz Yildirim maar haar schot kwam vanaf de kruising van het doel weer het veld in.

HZVV ging volledig op de aanval waardoor AZSV meer ruimte kreeg en ongeveer een kwartier voor tijd wisten de gasten de eindstand van 0-2 0p het scorebord te brengen.