Oldstars HZVV Old Stars naar zesde plaats op Walking Football toernooi van vv Irnsum

HZVV Oldstars

HZVV Old Stars naar zesde plaats op Walking Football toernooi van vv Irnsum

HZVV Old Stars was woensdag 14 maart deelnemer aan het Walking Football toernooi georganiseerd door v.v. Irnsum. De volgende spelers maakten deze keer deel uit van de selectie: Jan Sikkenga, Dirk Vogel, Otto van Slochteren, Dick van Slochteren, Klaas Masselink, Gerrit Kat, Sieme Schippers, Jannes Hofsteenge. De ontvangst met koffie en oranjekoek was tussen 9.30-10.15 uur en het toernooi startte om 10.30 uur. De wedstrijdduur was 15 minuten. Na de poulewedstrijden was er een goed verzorgde gezamenlijke lunch met soep en broodjes. Het was een gezellig toernooi onder prima weersomstandigheden.

Er waren acht deelnemende teams en er werd gespeeld in 2 poules van 4 teams. HZVV eindigde als 4e in poule A met de volgende resultate :

HZVV- Cambuur 2 0-2
HZVV- Heerenveen 1-4
HZVV- Irnsum 1 1-3

Hierna werden er nog twee wedstrijden in de verliezerspoule gespeeld:

HZVV- Irnsum 2 3-2
HZVV- Cambuur 2 2-4

De doelpuntenmakers waren : Sieme Schippers (5x), Jan Sikkenga (1x), Dick van Slochteren (1x)

De eindstand van het toernooi was als volgt:

1. Vitesse’63
2. Heerenveen