header-logo
 HZVV F3 verspeelt in laatste minuut de winst tegen De Weide F3

HZVV

HZVV F3 verspeelt in laatste minuut de winst tegen De Weide F3

Binnen 10 seconden was het al 0-1. Gijs kreeg de bal vanuit de aftrap en speelde goed af naar Marijn. Die speelde goed af naar Sven die hard uithaalde en scoorde. Toen de toeschouwers nog aan het juichen waren scoorde ook De Weide binnen 10 seconden. 1-1. De verdedigers van beide teams waren niet helemaal uitgeslapen.

HZVV F3 was iets beter en kreeg diverse kansen voor de 1-2. De goede keeper van De Weide F3 hield zijn doel uitstekend schoon. Rust stand 1-1.

Na een beker ranja ging HZVV verder met aanvallen. Er werd goed overgespeeld door Dani en Owen. Na een goede pass ging Sacha op links langs zijn tegenstander en scoorde in de lange hoek. 1-2. Na een goede steekbal van Quinten scoorde Sven hard door het midden. 1-3. Zo, de winst is binnen, dachten de jongens en ging een tandje minder voetballen.
De Weide F3 ging in de laatste 5 minuten vol in de aanval en scoorde met een uitstekende afstandschot de 2-3. Na veel schoten op het doel van HZVV was de winst bijna binnen. Na een goede doeltrap van onze keeper Sem hadden we de 2-4 moeten scoren, helaas ging de bal net over. In de 24e minuut in de 2de helft werd er gescoord door De weide: 3-3

Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd.