HZVV C1 zegeviert in verplicht nummertje

HZVV

HZVV C1 zegeviert in verplicht nummertje

HZVV C1 heeft zaterdag op eigen veld ook MSC C1 aan de zegekar gebonden. Na 70 minuten voetbal stond er een 7-0 eindstand op het scorebord. In de eerste helft speelde HZVV C1 in een te laag tempo, waardoor MSC C1 lang in de wedstrijd bleef. Ook al stond het binnen een kwartier al 2-0 voor de HZVV C1 brigade, de genadeklap voor de bezoekers uit Meppel bleef uit en zo zorgde MSC C1 zowaar af en toe voor wat dreiging om de 2-1 te scoren. Vlak voor de rust scoorde HZVV C1 dan toch de 3-0, waardoor de wedstrijd eigenlijk bij de rust al beslist was.

In de tweede helft voerde HZVV C1 na ongeveer tien minuten het tempo wat op en had men uiteindelijk toch nog een redelijk voetballende fase deze wedstrijd en in die fase werd MSC C1 veelal helemaal overlopen. De HZVV C1 formatie liep na de rust uit naar een simpele 7-0 eindstand.

HZVV C1 won vandaag zonder zelf al te veel inspanning te hoeven verrichten en zodoende kon je na afloop van de wedstrijd toch wel zeggen dat er vandaag een verplicht nummertje werd gespeeld, die uiteindelijk vrij eenvoudig drie punten heeft opgeleverd. Volgende week is HZVV C1 vrij en een week later speelt men op eigen veld tegen TVC'28 C1, de ploeg die de laatste zes wedstrijden allemaal heeft gewonnen en dus in een goede vorm verkeerd.