HZVV F3 met plezier onderuit in Steenwijk

HZVV

HZVV F3 met plezier onderuit in Steenwijk

Op 26 mei moest F3 de laatste wedstrijd van dit seizoen spelen in Steenwijk tegen d’ Olde Veste F4. Zonder Nick en Niels en zonder beide trainers maar met goede moed en ontzettend lekker weer, werd om iets over 11 gestart met de wedstrijd. De opdracht was positie spelen en op tijd overspelen.

De eerste doelpoging van de wedstrijd was na 2 minuten voor HZVV. Niet veel later kwamen de Steenwijkers ook tot de keep van HZVV. De eerste 10 minuten van de wedstrijd ging over en weer waarbij beide teams leuk voetbal lieten zien. Pas daarna kwamen de sterspelers van Steenwijk op dreef. En hoe! Met een fraai afstandschot kwam Steenwijk op 1-0. Twee minuten later, volgde het 2e doelpunt, op vrijwel dezelfde wijze vanaf vrijwel dezelfde plek, alleen een andere speler. De aanval van HZVV hierna bleek niet meer dan een plaagstootje. Steenwijk liet daarna zien hoe het wel moet. Na foutief uitverdedigen door het midden, wist een Steenwijker iedereen te verassen met een mooie lob in het doel. In 5 minuten tijd werd de hoop van HZVV op weer eens een puntje weggespeeld.

Na een beker ranja werd begonnen met de 2e helft. Steenwijk nam gelijk weer het initiatief. Al snel resulteerde dit weer in 2 doelpunten. Allebei met harde afstandschoten hoog in het doel. Pas na een kwartier spelen in de 2e helft wist HZVV eindelijk een goede aanval neer te zetten. Kaan schoot knap in langs de paal. 5-1. Helaas bleef het voor HZVV hierbij. De Steenwijkers waren nog niet klaar. In de laatste 5 minuten scoorden ze nog 2x, waardoor de wedstrijd eindigde op 7-1.

Vanwege de hitte en de laatste competitiewedstrijd heeft Stefan het team op een ijsje getrakteerd. De competitie mag voor F3, met een laatste plaats, één punt en een doelsaldo van -56 niet erg succesvol worden genoemd. Toch hebben de jongens tot het eind aan toe laten zien plezier in het voetballen te hebben en hebben ze de laatste weken ook laten zien een leuk potje te kunnen voetballen als team. Daarvoor hulde!