HZVV C1 verslikt zich in hekkensluiter ONR C1

HZVV

HZVV C1 verslikt zich in hekkensluiter ONR C1

HZVV C1 heeft vanmiddag in Roden een verrassende 3-2 nederlaag geleden tegen ONR C1. De nederlaag voor de rood-witten van HZVV C1 was verdiend te noemen, want ONR C1 liet veel meer zien dat men deze wedstrijd wilde winnen en het streed voor elke meter. HZVV C1 kwam voetballend zelden tot een goed niveau. ONR C1 kwam al snel op 1-0, waarna HZVV C1 direct de gelijkmaker kon scoren en er een fase aan leek te komen dat de HZVV C1 brigade de wedstrijd ging domineren. Deze fase was kort en de 1-1 stand bij rust was ook terecht te noemen.

Na de rust waren de grootste kansen voor ONR C1 en de ploeg liep zelfs uit naar een 3-1 voorsprong. Vlak voor tijd kwam HZVV C1 nog terug tot 3-2, maar een slotoffensief leverde geen gelijkmaker meer op. Het liep tot vandaag allemaal prima bij HZVV C1 en vandaag moest de ploeg de eerste echte teleurstelling van het seizoen incasseren. Hopelijk kan de ploeg hier mee omgaan en maandag kan HZVV C1 dit verlies alweer rechtzetten in een oefenwedstrijd tegen Staphorst C1.