HZVV E1 tegen Urk E1

HZVV

HZVV E1 tegen Urk E1

Het is kwart over tien als alle jongens van E1 naar de kleedkamer gaan, om zich om te kleden voor de wedstrijd tegen Urk. Ook het team uit Urk is, erg onder de indruk van ons nieuwe complex, inmiddels gearriveerd.

Dan begint de wedstijd. Urk valt meteen aan, Marcus passt een bal naar Melle die onderschept wordt door een speler uit Urk, meteen 1-0 achter. Melle heeft het erg druk er wordt door de spelers van Urk veel aangevallen, maar de ballen gaan net naast, of net over, of de keeper houdt ze tegen. De spelers van HZVV vechten wel voor iedere bal en dan krijgt de Finn de bal, hij schiet de bal hoog in de linker hoek. Het is 1-1. Dan is het pauze, iedereen vindt dat Urk wel erg veel kansen heeft laten liggen.

Dan de tweede  helft.  Weer valt Urk veel aan, maar de bal wil maar niet in het doel, het is vreselijk spannend! Bijna wordt er zelfs nog een eigen doelpunt gemaakt door HZVV. Dan breekt Finn uit, hij passeert een aantal spelers en schiet raak het is het 2-1. Wat een spanning tot aan het eind. Het lukt Urk niet meer om de stand gelijk te trekken. De opluchting is groot bij zowel spelers als ouders. Deze drie punten zijn maar weer binnen.

Nienke