Eerste competitiewedstrijd HZVV F3

HZVV

Eerste competitiewedstrijd HZVV F3

Twee weken na de succesvolle eerste (beker)wedstrijd van HZVV F3, seizoen 2011-2012, begon de competitie. Alle spelers zijn inmiddels weer terug van vakantie en het team heeft het trainingsritme (2x in de week) goed te pakken.

Benieuwd of het gevoel van de trainingen ook in de wedstrijd naar boven zou komen begon HZVV thuis tegen JVZ F3 uit Zuidwolde. Gelijk in de 1e minuut kwam HZVV op voorsprong door een doelpunt van Abuzar. Vervolgens ging het een tijd gelijk op en lieten beide ploegen leuk voetbal zien. Vlak voor rust zorgen doelpunten van Kaan en Nick voor een ruststand van 3-0.

Na de ranja in de rust ging HZVV gelijk verder met het tempo van vlak voor rust. In ruim 5 minuten werd de score verdubbeld door doelpunten van Kaan, Mike en Abuzar. Halverwege de 2e heft lukte het Zuidwolde eindelijk om de goed keepende Dylan te passeren. In de laatste 5 minuten ging HZVV nog even helemaal los en scoorden achtereenvolgens Mike, nog eens Mike (maar Kaan die de bal het allerlaatste zetje over de lijn gaf), Kaan en Leon. Eindstand 10-1.

Met al die doelpunten zou je haast vergeten dat we ook een verdediging hebben. Deze verdediging stond weer als een huis. Nu op naar de volgende tegenstander: WNBC '09 F2.