De Weide D7m - HZVV D5m

HZVV

De Weide D7m - HZVV D5m

Vanmorgen om kwart over acht vertrokken naar de velden van v.v. de Weide. Het was wat heiig weer maar gelukkig niet echt regenachtig. Al snel bleek dat we op het kunstgras veld zouden spelen, niet mijn favoriete ondergrond voor een voetbalwedstrijd maar ja, ?t was niet anders. Op papier doet de Weide D7m niet echt veel onder voor onze meiden dus dit zou een mooie spannende wedstrijd kunnen worden.

Het spel ging inderdaad behoorlijk gelijk op, zowel onze meiden als de meiden van de thuisploeg gaven elkaar goed partij. Toch waren het onze meiden die de voorsprong op naam wisten te zetten. Vanaf rechts gaf Nikita de bal keurig voor, deze werd tegen de keeper aangeschoten door Joanneke maar vanuit de rebound wist Sharon toch te scoren. Gedurende een kwartier zette de Weide alles op alles maar ondanks dat ze echt de nodige kansen kregen lukte het ze niet direct om te scoren. Na dat kwartier lukte het hen echter wel en brachten de stand gelijk op 1-1.

Ondanks dat er verder in de hele wedstrijd niet meer werd gescoord bleef het een aantrekkelijke wedstrijd om te zien waarin aan beide kanten mogelijkheden waren om te scoren. Door pech of geluk, ?t is maar vanaf welke kant je het bekijkt, ging er bij beide teams geen enkele bal meer de goal in en bleef het bij 1-1. Nog 1 wedstrijd te gaan over 2 weken tegen de Weide D8.

Door Connie van Triest