Goed HZVV C1 blijft met kater zitten

HZVV

Goed HZVV C1 blijft met kater zitten

HZVV C1 heeft vanmorgen een 2-3 nederlaag geleden tegen Hoogezand C1. Een zure nederlaag was het voor de rood-witten van HZVV C1, want de gehele wedstrijd had maar 1 ploeg recht op de zege en dat was HZVV C1. Hoogezand C1 deed 70 minuten lang niets anders dan lange ballen geven en hopen op het krijgen van eventuele vrije trappen voor de goal van de tegenstander. Dit lukte de ploeg voor rust eenmaal en na de rust ook eenmaal en beide keren was het dodelijk voor HZVV C1.

Nadat HZVV C1 met een 2-1 voorsprong de rust in ging, werd het na een paar minuten in de tweede helft al 2-2. Een te slap begin aan HZVV C1 kant was hiervan de oorzaak. Na deze gelijkmaker was het wederom alleen HZVV C1 wat voetbalde en ook legio kansen keeg, maar de bal wilde er niet in. De voetbalwet die luidt als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel, ging vandaag ook weer op. Wederom een vrije trap, wat er absoluut niet eentje was, ging de goal in en betekende de 2-3 voor Hoogezand C1.

HZVV C1 verloor zeer knullig vandaag en goalie Marcel Pol sprak na afloop ook zijn teleurstelling en ongeloof uit. "Dit is echt triest. Zoveel beter zijn dan je tegenstander, maar het zat gewoon tegen. De mooiste kansen wisten we niet te benutten en Hoogezand C1 heeft eigenlijk geen normale aanval op de mat gelegd. Dit is voor de hele ploeg een enorme kater". HZVV C1 speelt woensdagavond in Zwolle een oefenwedstrijd tegen Be Quick ?28 C1. Deze wedstrijd zal om 19.30 uur aanvangen.

Bron: HZVV C1