Het bekertoernooi is voor D3 voorbij!

HZVV

Het bekertoernooi is voor D3 voorbij!

Het is dan toch voorbij... We moesten onze meerdere erkennen tegen Havelte D1! Verloren met 5-2! Na met volle moed te zijn begonnen, kwamen we al snel achter nadat een speler was doorgebroken en 1-0 scoorde. Al snel daarna werd het 2-0! Zijn we nu wakker?? Ja, het werd 2-1! Maar toch veel klutsballen en zij waren elke keer net weer wat sneller aan de bal en wij konden geen grip krijgen op de wedstrijd.

Mede door wat blessures in onze groep en gebrek aan wilskracht was het niet goed. Dus maar wachten wat onze trainers te zeggen hebben in de pauze. Wie niet groot is, moet slim zijn, was hun remedie! Zij hebben fysiek sterke spelers dus... Okee, er weer tegen aan!

Helaas werd het al snel 3, 4, 5-1! Toen leken we weer wakker en zetten we meer druk en zag onze jongens eindelijk weer "knokken"... 5-2, maar helaas hier kwamen we te laat mee! Verloren en we staan weer met beide benen op de grond! Jammer, maar we gaan weer op naar zaterdag waar een competitiewedstrijd wacht dan weer drie punten!

Bunne