header-logo
Jo13-1

HZVV Jo13-1

Nieuws

Bloemetje van de jeugdcommissie

Maandag 28 Mei 2018

Het is alweer een dikke week geleden dat JO13-1 in een zinderende finale kampioen werd.
Een fantastische prestatie van JO13-1, een kampioenschap met een promotie naar de 3e divisie.
HZVV feliciteert trainers en coach van dit team, op de foto worden ze in het zonnetje gezet door Andre Kuiper die namens de jeugdcommissie een bloemetje uitreikt.


HZVV Jo13-1 kampioen!

Donderdag 17 Mei 2018

Op een goedgevuld en sfeervol Bentinckspark is HZVV Jo13-1 vanavond - donderdag 17 mei -kampioen geworden van de hoofdklasse P. Door de  inhaalwedstrijd tegen Raptim Jo13-1 met 3-0 te winnen is Jo13-1 niet meer te achterhalen door Urk Jo13-2, de enig overgebleven concurrent. Van de tot nu toe 22 gespeelde wedstrijden werden er 18 gewonnen, 3 wedstrijden eindigden in een gelijkspel en  slechts één keer werd er verloren. Voor Jo13-1 resteert nu alleen nog een thuiswedstrijd tegen Beilen Jo13-1 op 19 mei. Een week later wordt de competitie afgesloten met een uitwedstrijd tegen Raptim Jo13-1. Door het behalen van de titel zal Jo13-1 volgend seizoen uitkomen in de 3e divisie.

Onze felicitaties gaan uit naar alle spelers en begeleiders van HZVV Jo13-1!

zie ook het wedstrijdverslag


HZVV JO13-1 nog maar 1 wedstrijd verwijderd van superieur kampioenschap na winst in Staphorst

Woensdag 16 Mei 2018
Het einde van het seizoen nadert en er zijn nog 3 competitiewedstrijden te spelen voor de Jo13-1 van HZVV, in de Hoofdklasse P. Met 21 wedstrijden gespeeld waarvan 17 gewonnen, 3 gelijk en maar 1 verloren, staat de Jo13-1 met kop en schouder op nummer 1, met maar liefst 54 punten. 
Met 8 punten voorsprong op de de nummer 2 (URK jo13-2) ziet het er rooskleurig uit voor de mannen van Robin Poeste, Dennis van der Meulen en Glenn Dekker. Dit scenario betekent dat een winst aanstaande donderdag 17 mei thuis tegen Raptim Jo13-1 voldoende is voor het verdiende kampioenschap in de Hoofdklasse. 
 
Door afgelopen zaterdag een knappe uit-overwinning te boeken in en tegen Staphorst Jo13-1, is de Jo13-1 nog maar 1 winstpartij verwijderd van promotie richting die lang gedroomde derde divisie. Staphorst werd afgelopen zaterdag met 2-4 verslagen, een knappe teamprestatie omdat het tot in de tweede helft nog 2-2 stond. 
Aankomende donderdagavond 17 mei om 18:45 moet het dus gebeuren, tegen de nummer 9 Raptim Jo13-1. Ondanks een (magere) negende plek van de tegenstander moet de Jo13-1 vol aan bak, aangezien in de zaalperiode afgelopen winter hier maar nipt van werd gewonnen. De mannen hebben daarom alle steun hard nodig!
 
Wees daarom donderdagavond 17 mei om 18:45 welkom om de mannen van HZVV Jo13-1 naar de eind overwinning te juichen en samen met ons een mooie wedstrijd te creëren én een mooie bekroning te zetten op het (tot nu toe) geweldige seizoen. 
 
Tot donderdag! 

Topprestatie van HZVV Jo13-1

Zondag 7 Januari 2018

Na een voorronde en een regiofinale ongeslagen afgelegd te hebben, ging HZVV Jo13-1 zaterdag 6 januari op naar Franeker voor de grote finale van het Noordelijk kampioenschap. We begonnen de eerste wedstrijd met een 2-0 winst tegen Feanstars. Daarna moesten we tegen 3de divisionist LAC Frisia deze werd gelijk gespeeld met 3-3. Onze laatste en 3de poulewedstrijd is tegen VV Heerenveen (2de divisionist). We zouden met een puntje genoeg hebben om naar de kruisfinales te gaan, na een snelle 1-0 achterstand hebben de jongens karakter getoond en werd het toch nog 1-1.

In de kruisfinales moesten we tegen Leekster Eagles (gescoute zaalvoetballers uit de regio). Door een fantastische teamprestatie met hard werken en strijden voor elke meter werd er verdiend met 2-1 gewonnen.

In de finale moesten we aantreden tegen Drachtster Boys. Na een snelle 3-0 achterstand hebben we er nog alles aangedaan en sloeg de vermoeidheid toe. Al met al een prima prestatie van de jongens, die maar 1 (!) van de 13 wedstrijden hebben verloren, alleen helaas net wel de verkeerde. Maar zeker knap met een sterk deelnemers veld met ook 2de en 3de divisionisten!

We gaan ons vanaf aankomende week weer volledig richten op de competitie om het seizoen goed af te sluiten met een kampioenschap in de Hoofdklasse.