header-logo
Jo15-1

HZVV Jo15-1

Nieuws

Gertjan Stevens tekent bij als trainer Jo15-1

Woensdag 13 Februari 2019

De jeugdcommissie van HZVV is zeer blij te kunnen melden dat Gertjan Stevens ook volgend seizoen de trainer van Jo15-1 blijft! We behouden hiermee een echte clubman die zeer betrokken is bij zijn team. 

Wij zijn blij dat deze trainer met passie, ambitie en potentie ook volgend jaar weer bij HZVV voor de groep zal staan.

HZVV JO15-1 gaat internationaal

Donderdag 30 Maart 2017

Het aftellen is begonnen. De spelers en begeleiders hebben er zin in. Alle voorbereidingen zijn in volle gang om onze deelname aan de United World Games 2017 in Oostenrijk te kunnen realiseren. De spelers van HZVV JO15-1 gaan naar Klagenfurt om mee te gaan doen aan deze prachtige spelen. Een unieke ervaring voor de spelers.

Een fantastisch stel spelers met fanatieke coaches hebben afgelopen seizoen al veel bereikt. Dat ze dit met een deelname aan de United World Games kunnen gaan afsluiten is echt top. De United World Games is een gigantisch groots opgezet toernooi met een Olympisch karakter, Europe`s biggest youth sport event met wel 12 verschillende sporten, 10.000 spelers, 40 verschillende nationaliteiten verdeeld over 500 teams van over de hele wereld. Ze komen allemaal samen om deel te nemen aan dit prachtige toernooi.

Van 22-25 juni gaat dit toernooi plaatsvinden and We will part of it HZVV JO15-1.