header-logo
Heren 8

HZVV Heren 8

Nieuws

Meidencup 2016 bij HZVV

Woensdag 22 Juni 2016

Zaterdag 23 juni wordt op het sportpark van de voetbalvereniging HZVV alweer de vierde editie van de HZVV Meidencup toernooi plaats. Uit het aantal deelnemende teams aanstaande zaterdag blijkt dat dit toernooi hoog staat aangeschreven bij de KNVB. Waren het in voorgaande jaren 24 ploegen die zich hadden ingeschreven, dit jaar zijn er een record aantal van 30 teams wat met elkaar de strijd zal gaan aanbinden. In iedere poule zal er één team als winnaar van het toernooi van het veld afstappen.

Dit jaar zal de Meidencup een ander aanzien krijgen dan voorgaande jaren, dit komt omdat wij dit jaar bij HZVV  geen Ma en MB junioren hebben. Om het toernooi toch doorgang te laten vinden hebben wij als organisatie besloten om onze jongste teams mee te laten doen. Zij spelen in de categorie MD- en MC-junioren.  Dit toernooi zal wederom worden aangevuld met de vierde en vijfde klasse dames.

Dat ons toernooi populair is bij de deelnemende teams blijkt uit de aanmeldingen uit het hele land. Diverse teams komen van heinde en ver om deel te nemen aan dit  bij de kNVB hoog aangeschreven toernooi. Diverse teams maken er een weekend uitje van.

De organisatie van het toernooi kijkt ernaar uit om aanstaande zaterdag gastheer te zijn van de deelnemende teams op het terrein van HZVV op Sportpark Bentincksdijk  .

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal rond de klok van 15.00 uur eindigen.
 


Gezocht: Vaste scheidsrechter HZVV 8

Dinsdag 9 September 2014

Gezocht voor het achtste van HZVV, een jong, getalenteerd, ambitieus elftal met enthousiaste begeleiding:

Een scheidsrechter die de thuiswedstrijden om 12:45 op de zaterdag wil fluiten.

Heb je interesse neem dan contact op met:
Han Weering 0614507850 of
Hans Nederhoed 0629563522