header-logo
Vrouwen 3

HZVV Vrouwen 3

Nieuws

HZVV VR3 (7x7) verwelkomt nieuwe trainer

Vrijdag 9 September 2016

De dames van VR3 zijn blij met de komst van Henk Flapper als nieuwe trainer voor het aankomende voetbalseizoen en hopen veel te leren van deze ervaren trainer.

Henk is sinds oktober 2015 actief bij HZVV betrokken geraakt door zijn dochter Jennifer die momenteel bij VR2 speelt. Dit jaar is hij naast trainer bij VR3 ook actief als trainer bij MO13-1. Henk heeft in zijn jonge jaren gevoetbald bij VV Nicator, VV Rood Geel en Cambuur en heeft later zijn voetbalcarrière voortgezet als trainer bij de senioren van eerstgenoemde twee elftallen. Genoeg ervaring dus om onze voetballende dames weer het nodige bij te brengen qua techniek, tactiek en het wedstrijdelement.

Henk wordt dit jaar bijgestaan door Erwin Sallomons, die hem zal assisteren bij de trainingen en wedstrijden.

De dames zijn blij met de inzet van beide heren en hopen er samen weer een geweldig, sportief en gezellig jaar van te maken!

 


Welke trainer(s) helpt/helpen vrouwen 3 het seizoen door?

Dinsdag 23 Augustus 2016

Net voor de zomervakantie hebben wij gemeld dat VR3 een nieuwe trainer in de persoon van Erwin Sallomons hadden gevonden. Hij heeft echter een nieuwe baan/opleiding gevonden die hier niet mee gecombineerd kan worden.

Wij zijn daarom wederom op zoek naar een trainer of meerdere trainers (zodat je niet elke week training hoeft te geven).

Wij zijn een leergierige groep dames die graag de techniek alsmede het voetbalspelletje beter onder de knie willen krijgen. Een enthousiaste mengeling van ervaren en net begonnen speelsters die de stijgende lijn van de afgelopen twee jaar dolgraag voort willen zetten. Wij trainen op de woensdagavond en nemen deel aan de vrijdagavondcompetitie 7x7 (ca. 4/5 avonden in de voorjaars- en najaarscompetitie).

Wie wil deze uitdaging aangaan om ons team nog beter te laten voetballen? Voor info of vragen: bestuur@hzvv.nl
 


Erwin Sallomons nieuwe trainer HZVV VR3 (7x7)

Donderdag 9 Juni 2016

De dames van VR3 zijn blij dat er in Erwin Sallomons een nieuwe trainer is gevonden m.i.v. het voetbalseizoen 2016/2017.

Erwin is een HZVV’er in hart en nieren die op vele manieren reeds zijn bijdrage aan de rood/witten heeft geleverd als spelend lid en als trainer. Hoewel hij dit jaar door een zware blessure genoodzaakt was om te stoppen met voetballen, heeft hij dit een positieve draai weten te geven en besloten om zijn hierdoor vrijgekomen tijd nog meer ten dienste van de club te stellen. Naast het trainerschap van VR3 zal Erwin aankomend voetbalseizoen in ieder geval nog te zien zijn als keeperscoördinator/trainer bij de jeugd.

De eerste training met de nieuwe aanwinst van de dames zit er inmiddels op en de dames zijn ervan overtuigd dat Erwin met zijn trainerscapaciteiten, kennis en enthousiasme hen nog veel zal kunnen leren.
 


HZVV VR3 (7x7) zoekt trainer

Woensdag 18 Mei 2016

Ons team heeft het 2e voetbalseizoen van ons bestaan afgesloten met het kampioenschap op de 7x7 vrijdagavond voetbalcompetitie en wij willen graag onze groei doorzetten het volgende seizoen. Doordat onze huidige trainer na 2 jaar weer actief zal zijn op de zaterdag, zoeken wij een trainer die onze mix van ervaren en beginnende speelsters weer kan voorzien van de nodige kennis en trainingsactiviteiten om onze groeiende lijn door te zetten.

Wij trainen op de woensdagavond en nemen deel aan de vrijdagavondcompetitie 7x7 (ca. 4 á 5 avonden in de voor- en najaarscompetitie).

Wil jij deze uitdaging aangaan om ons team nog beter te laten voetballen, of heb je vragen over deze functie? Wij horen het graag via bestuur@hzvv.nl
 


Eerste succes HZVV VR3: KAMPIOEN 7x7 vrijdagavond voetbal

Woensdag 18 Mei 2016

Met 6 punten voorsprong op De Weide VR4 ging HZVV VR3 op vrijdagavond 13 mei jl. de velden van De Weide op voor de laatste 4 wedstrijden van deze voorjaarsreeks. Tijd voor veel spanning was er niet: om 19:00 klonk het fluitsignaal voor de eerste wedstrijd tegen directe concurrent De Weide VR4. Lange tijd bleef er 0-0 op het bord staan met enkele kansen over en weer, maar uiteindelijk wisten de dames van HZVV de wedstrijd met 1-0 winst af te sluiten, waardoor de voorsprong op De Weide VR4 werd vergroot naar 9 punten.  Voorafgaand aan de 2e wedstrijd tegen VV Hoogeveen VR2 realiseerden de dames dat ze nog maar 1 punt nodig hadden om kampioen te worden, maar ook tegen die druk waren ze bestand: bijna direct na de aftrap werd door HZVV gescoord en alhoewel het een spannende wedstrijd bleef, kwam hier geen verandering meer in en het kampioenschap was een feit. De laatste twee wedstrijden tegen Germanicus VR1 en CSVC VR1 werden met 6-1 en 3-0 gewonnen en werden gevolgd door champagne, muziek, een kampioenschaal en natuurlijk een kampioensrit op een kar naar de kantine van HZVV.

Een knappe prestatie voor dit team bestaande uit een mix van ervaren en nieuwe speelsters onder leiding van trainer Henk Kroesen in slechts hun tweede voetbalseizoen.

 


HZVV VR3 voortvarend van start in 7x7 voorjaarscompetitie

Donderdag 24 Maart 2016

Op vrijdagavond 18 maart mochten de dames van VR3 aantreden voor de 1e ronde op sportpark Klinkenvlier in Coevorden. In deze competitie wordt gespeeld in toernooi vorm en speelt het team elke ronde vier wedstrijden tegen de tegenstanders in de poule. CSVC en Germanicus hebben dit jaar een team toegevoegd aan de competitie: aan plezier ontbrak het niet, maar voetballend konden zij geen tegenstand bieden aan het steeds beter voetballende HZVV VR3 met als resultaat een 7-0 en 6-0 winst van onze vrouwen. De wedstrijd tegen (een zeer jong) VV De Weide VR4 was de eerste grote uitdaging om te zien waar ons team staat qua voetbal. Met kansen en goede reddingen over en weer werd deze spannende wedstrijd met een 0-0 stand afgesloten waar beide partijen zich goed in konden vinden. De laatste wedstrijd tegen een goed voetballend VV Hoogeveen VR2 beloofde opnieuw een goed resultaat na een snelle openingstreffer, maar door een blessure van één van onze dames waren de HZVV’ers  even de weg kwijt en VV Hoogeveen strafte dit af met een tegengoal. Met een 1-1 stand op het scorebord werd dan ook de laatste wedstrijd van de avond afgesloten.

Terwijl er vorig jaar tijdens de hele competitie slechts één keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld werd, staan de dames van HZVV VR3 nu al op de 2e plaats in de competitie met 2 winstpartijen en 2 gelijkspelen na één speelronde. Dat biedt zeker kansen voor de komende vier speelrondes in deze competitie! 

De volgende ronde zal plaatsvinden op vrijdagavond 8 april vanaf 19:00 uur bij HZVV. Kom ons aanmoedigen en/of kom eens kijken hoe ook de dames van HZVV in de 7x7 competitie “hun mannetje staan”.