header-logo
Heren 1

HZVV Heren 1

Nieuws

Familie de Jonge balsponsor HZVV 1 bij wedstrijd HZVV – vv Zuidwolde

Dinsdag 11 September 2018

De familie de Jonge beleeft ook dit seizoen weer veel plezier en ontspanning bij HZVV.
Wij zijn als speler, vrijwilliger of supporter actief bij de club.
Om deze reden sponsort Familie de Jonge de wedstrijdbal van HZVV 1.

Familie de Jonge wenst HZVV 1 heel veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag tegen vv Zuidwolde uiteraard op een positief resultaat.

 


Old Stars balsponsor HZVV-Beilen

Woensdag 5 September 2018

De wedstrijdbal van de wedstrijd HZVV-Beilen wordt aangeboden door de HZVV Old Stars.
HZVV heeft sinds augustus 2015 een officiële nieuwe afdeling. De zestig plussers van HZVV Old Stars vormen de nieuwste tak van HZVV. Zij spelen elke woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur Walking Football en de leden genieten van het spelletje, maar ook van de gezelligheid en de sociale contacten. Dit initiatief van Frans van Dorst en trainer Jannes Hofsteenge uit Wilhelminaoord blijkt een schot in de roos, want de Old Stars begonnen officieus in 2014 met acht voetballers, maar inmiddels telt HZVV maar liefst 24 Old Stars. Elk seizoen wordt begonnen met twee demonstratietrainingen en die leverden elke keer nieuwe enthousiaste leden op.

Trainer Jannes Hofsteenge uit Wilhelminaoord verzorgt gevarieerde trainingen en is een heuse promotor van Walking Football, dat landelijk een enorme vlucht neemt. HZVV is pionier in Drenthe en heeft als eerste in Drenthe een afdeling Walking Football opgericht.
Er wordt iedere woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur getraind op het hoofdveld. Het gaat ook voor een groot deel om de gezelligheid en vanaf 9.30 uur drinken de Old Stars gezamenlijk een kop koffie en praten na afloop gezellig na in de kantine. Naast leden en oud-leden van HZVV hebben zich ook niet-leden verbonden aan de Old Stars. Het is een mooie manier voor zestigplussers om in beweging te blijven door middel van de voetbalsport. Er mag echter niet gerend worden en de bal mag niet hoger gespeeld worden dan heuphoogte. Dat is nog steeds wel wennen, maar dat gaat al steeds beter en er wordt steeds beter gecombineerd.

HZVV Old Stars heeft ook een hoofdsponsor, want De ZorgZaak in Hoogeveen heeft trainingspakken en wedstrijdtenue beschikbaar gesteld voor alle spelers. Alle deelnemers worden voor elk seizoen getest tijdens een fitheidstest, die door medewerkers van de ZorgZaak wordt uitgevoerd.
HZVV Old Stars heeft inmiddels ook veel contact met andere clubs en speelt ook regelmatig wedstrijden tegen andere verenigingen. Zo zijn de Old Stars op bezoek geweest bij Bedum, Irnsum en Vitesse ’63. Bedum en Irnsum hebben inmiddels een tegenbezoek afgelegd. HZVV Old Stars doet ook mee aan toernooien. Afgelopen periode nam HZVV deel aan het Walking Football festival van FC Groningen, dat zelfs één keer werd gewonnen. Ook werd er mee gedaan aan toernooien in Almelo, Noordwijk en Houten.

Belangstellenden zijn op woensdagmorgen welkom bij HZVV om een training te bekijken of om direct mee te doen. Na twee keer gratis deelname kan er gekozen worden of men zich aansluit bij de Old Stars. Vrijwel iedereen die zich aangesloten heeft, is blijven hangen en dat geeft wel aan de populariteit van Walking Football bij HZVV voor zestig plussers.

U bent welkom op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 11.15 uur. Komt dat zien!! 
 


Alex Zomer is speler van het seizoen van HZVV 1

Donderdag 24 Mei 2018

Hoogeveen – Alex Zomer van HZVV is door de leden van Vrienden HZVV De Rood Witten uitgeroepen tot speler van het seizoen 2017-2018. De nieuwkomer, die zijn eerste seizoen voor HZVV speelt, scoorde in 24 wedstrijden slechts 0,02 punten meer dan nummer twee doelman Hidde Streutker. Yannick Manusiwa eindigde als derde. Het drietal kreeg uit handen van voorzitter Reinier de Boer van Vrienden HZVV De Rood Witten een exclusieve spiegelbokaal.

Het verschil tussen de speler van het seizoen en de nummer twee is nog nooit zo miniem geweest als dit seizoen. Alex Zomer scoorde 166,36 punten en Hidde Streutker 166,34 punten. Yannick Manusiwa verzamelde 162,52 punten.

Alex Zomer kwam vorig seizoen over van MSC en werd acht keer gekozen tot man van de wedstrijd. Tot de winterstop leek de strijd al beslist, maar vanwege een schorsing van vijf wedstrijden werd het toch nog spannend. Hidde Streutker speelde 28 wedstrijden en kon de vier slechtste scores aftrekken, terwijl Zomer precies 24 wedstrijden speelde. Zomer scoorde een keer en dat was uit bij Staphorst. Momenteel zit Zomer nog een schorsing uit, maar in de nacompetitie kan hij weer meedoen. Hidde Streutker werd zes keer gekozen als man van de wedstrijd. Yannick Manusiwa werd een keer uitgeroepen tot man van de wedstrijd en scoorde een keer dit seizoen en dat was thuis tegen Ajax.

Op de foto: Van links naar rechts: de nummers een, twee en drie van de verkiezing van speler van het jaar van HZVV 1: Hidde Streutker (2e), Alex Zomer (1e) en Yannick Manusiwa (3e). (Foto: Roelof Olde).
 


Wegen HZVV en Jos Fidom scheiden na één seizoen

Woensdag 23 Mei 2018

Jos Fidom heeft in een persoonlijk gesprek laten weten zijn voetbalcarrière voort te zetten bij FC Meppel. Alhoewel speler en club in een eerder stadium nog van mening waren verder te gaan met elkaar heeft Jos om persoonlijke redenen gekozen voor een club dichterbij huis. ‘Het is een zwaar en mooi jaar geweest, maar toch heb ik eens goed in de spiegel gekeken en besloten deze stap te maken. Desondanks bedank ik HZVV voor dit jaar en zal er alles aan doen om met dit team in de hoofdklasse blijven” .

HZVV wenst Jos veel succes bij FC Meppel.
 


Luke Millar versterkt HZVV selectie vanaf seizoen 2018-2019

Dinsdag 22 Mei 2018

Luke Millar is opgegroeid in Enschede en op zijn 14e levensjaar gescout door FC Groningen. Hij heeft daar twee seizoenen gespeeld in de B-jeugd. Door, onder andere, blessures ging hij daar weg en heeft hij een jaar bij Vogido Enschede gespeeld, om vervolgens voor SC Cambuur te gaan spelen. Daar is hij als tweedejaars A-junior doorgestroomd naar Jong Cambuur. Dit seizoen heeft hij met Jong Cambuur de beker gewonnen.

Luke is een vleugelaanvaller die erg snel en fysiek sterk is. Hij kan een goede voorzet afleveren en heeft een goede actie in huis. ‘Ik heb zelf ook een neusje voor de goal en een goed rendement. Tot op heden heb ik vol voor voetbal geleefd en dat was dan ook mijn dagelijkse focus’. Luke trainde een tot twee keer per dag en deed daarnaast geen school. Hij werkt op dit moment bij een callcenter in Leeuwarden voor Ziggo en doet dat naast het voetballen. ‘Aankomend jaar ga ik de HBO-studie sportkunde in Groningen oppakken en dat is goed te combineren met voetballen in Hoogeveen’.

‘Ik heb voor HZVV gekozen omdat het plaatje dat men heeft geschetst heel goed klopte. Daarnaast is het goed te combineren met mijn studie. Ook de mensen en de warmte die ik sinds dag één heb gevoeld vond ik fijn’.

‘Ik verwacht komend seizoen mezelf te ontwikkelen en een sleutelspeler te worden voor HZVV 1. Het teambelang staat voorop en ik wil prijzen pakken en het hoogst haalbare bereiken met de club. Persoonlijk wil ik daar met veel goals en assists mijn steentje aan bijdragen en denk dat ik daar de kwaliteiten ook zeker voor heb’.

Namens de TC wensen wij Luke heel veel succes bij HZVV.


Wim en Arjan Akkerman balsponsor bij HZVV – sv Huizen

Woensdag 16 Mei 2018

Mijn naam is Arjan Akkerman 26 jaar en speel in het eerste van HZVV. 

In het dagelijks leven ben ik afdelingsleider logistiek bij de Media Markt in Assen. 
Bij HZVV is het dit jaar mijn 7e seizoen dat ik er voetbal en heb tot nu toe 216 officiële wedstrijden in HZVV 1 gespeeld. 
In dit 7e seizoen hebben we als team maar één doelstelling en dat is spelen in de hoofdklasse en daar blijven! 
Ook vandaag weer de 3 punten thuis houden!
 
Mijn naam is Wim Akkerman, vader van Arjan. Het leek mij een keer leuk om balsponsor te zijn van HZVV. 
Sinds Arjan bij HZVV voetbalt ga ik regelmatig naar de wedstrijden kijken. Zowel de thuis als uitwedstrijden. 
Dit is helaas niet altijd mogelijk vanwege mijn onregelmatige werkzaamheden. 
Ik werk namelijk in een volcontinu bedrijf. (5 ploegendienst) waar grafisch karton wordt geproduceerd als procesoperator. 
Wij produceren karton voor puzzels, ordners en andere verpakkingsmaterialen over de gehele wereld. 
Tot nu toe heeft HZVV het niet gemakkelijk in de hoofdklasse en hopelijk kan dit team door  middel van goede resultaten in de komende wedstrijden zich handhaven in de hoofdklasse.
Ik wens het team a.s. zaterdag en de komende wedstrijden dan ook heel veel succes toe.!
 

Voorbeschouwing HZVV - Urk

Donderdag 19 April 2018

Voor HZVV staat er weer een grote finale op het programma. De ploeg van trainer Gert van Duinen kwam voor de negende keer op rij niet tot winst en de nood is hoog, want de ploeg staat twaalfde. HZVV is nog lang niet veilig en zal in de laatste vier wedstrijden de nodige punten moeten pakken. Urk staat achtste en heeft zich door een uitstekende serie van zes overwinningen op rij naar de veilige middenmoot gespeeld. De laatste weken gaat het iets minder, want de gasten verloren van Ajax en Huizen, maar Urk won wel met 0-1 bij AZSV.

Voor HZVV is Urk altijd een lastige tegenstander gebleken. De eerste ontmoeting in Urk werd een verdiende 2-0 zege voor de thuisclub. De laatste keer dat HZVV van Urk won was in 2007 toen HZVV in de polder met 2-3 zegevierde. Regelmatig was Urk de laatste jaren een struikelblok in het bekertoernooi.

HZVV speelde zaterdag tegen Sparta Nijkerk een uitstekende wedstrijd, maar liet in de slotfase toch nog een 1-2 voorsprong glippen. Het puntverlies werd na afloop nog zuurder toen de grensrechter toegaf dat de gelijkmaker in buitenspelpositie was gemaakt en dat hij had moeten vlaggen. HZVV mist nogal wat spelers wegens schorsingen en blessures en dat maakt de precaire situatie voor HZVV er niet rooskleuriger op.

HZVV zal toch moed moeten putten uit het goede spel van zaterdag bij Sparta. De thuisploeg heeft geen andere keuze dan te winnen, maar tegen Urk wordt dat een moeilijke opgave. Het zal dan eens heel erg mee moeten zitten. 

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,
Vrienden HZVV De Rood Witten 
 

Autobedrijf van der Weide balsponsor bij HZVV 1 – SV Urk 1

Maandag 16 April 2018

Op de hoek van de Beukemastraat en de Tamboerlaan, in Hoogeveen Zuid is Autobedrijf Van der Weide gevestigd. Eigenaar Roelof van der Weide werkt er samen met zijn zoon Remco en andere monteurs. Een aantal decennia geleden verplaatste Roelof zijn bedrijf vanuit Het Haagje in het centrum van Hoogeveen naar de huidige locatie.

Autobedrijf van der Weide in Hoogeveen is het adres voor betaalbaar onderhoud en reparaties aan uw auto. Tevens kunt u bij ons terecht voor betrouwbare occasions. Met onze moderne APK-straat en gekwalificeerde keurmeesters zorgen wij voor de jaarlijkse APK-keuring voor uw auto.
Wij staan voor eerlijkheid en transparantie richting onze klanten. Letterlijk, want tijdens de verbouwing een aantal jaren geleden hebben wij gekozen voor veel glas. Vanuit onze koffiehoek heeft u vrij zicht op ons hele bedrijf.

Bij ons geen verborgen kosten of vage adviezen die u veel geld kosten. Duidelijk en helder advies zien wij als een standaard hoe wij met u moeten communiceren.
U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.
U maakt bij ons een afspraak door het online formulier in te vullen of te bellen naar: 0528 - 26 77 46.
Indien u contact met ons op wilt nemen dan kan dit ook via: info@autobedrijf-vanderweide.nl
Autobedrijf Van der Weide wenst HZVV 1 heel veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag uiteraard op een positief resultaat!
 


Nail Academy Nicolle balsponsor HZVV - Berkum

Dinsdag 3 April 2018

Opleiding Nagelstyling, Visagie en Hairstyling!
Alles onder 1 dak! Bij Nail Academy Nicolle, hét erkende opleidingsinstituut van Noord en Oost Nederland, kun je terecht voor de opleidingen in Nagelstyling, Visagie en Hairstyling.
Wij hebben jaren ervaring in het geven van opleidingen en trainingen. Wij willen jou ook graag enthousiast maken voor het mooie beauty-vak.! Let op....het is echt verslavend!

Nail Acadamy Nicole

Kledingsponsor van Dames 1 en a.s zaterdag balsponsor bij de wedstrijd HZVV tegen Berkum.

Wij wensen het 1e elftal a.s zaterdag alle succes toe!

Nicolle & Marga
 


Voorbeschouwing HZVV - Ajax

Donderdag 8 Maart 2018

HZVV en de amateurs van Ajax hebben elkaar in de geschiedenis slechts een keer eerder ontmoet. Dat was op zaterdag 23 september 2017 en Ajax won op De Toekomst met 3-2, maar bij HZVV leefde het gevoel dat er meer in gezeten had en dat de ploeg eigenlijk een punt verdiend had.

Ajax vertoefde in de beginfase van de competitie in de top, maar de laatste weken vallen de uitslagen van de Amsterdammers enigszins tegen. De ploeg kwam de laatste vier wedstrijden niet tot winst en leed twee nederlagen tegen Genemuiden en Eemdijk. Van deze laatstgenoemde ploeg verloor HZVV zaterdag met maar liefst 5-1. De ploeg van trainer Gert van Duinen miste veel spelers wegens blessures en schorsingen en dat bleek te veel van het goede al liet HZVV heel wat kansen liggen. HZVV kwam al drie wedstrijden niet meer tot winst en de ploeg zakte naar de elfde plaats. Om niet in degradatieproblemen te komen is het zaak voor HZVV om snel punten te verzamelen. Thuis pakte HZVV de meeste punten en alleen AZSV en Staphorst gingen met de zege naar huis.

Ajax is een lastige tegenstander en de gasten zijn erop gebrand om eindelijk weer eens een zege te behalen. HZVV zal dan ook in een goede vorm moeten verkeren om de sterk verlangde punten thuis te kunnen houden. De naam Ajax zorgt voor veel belangstelling voor dit duel en de belangstellenden stonden in de rij om de wedstrijdbal te mogen aanbieden. ’s Avonds is er een supportersfeest in de kantine. In de rust van de wedstrijd worden de zaalkampioenen bij de jeugd van HZVV gehuldigd.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,

Vrienden HZVV De Rood Witten


Zomer speelt ook seizoen 2018 – 2019 bij HZVV

Vrijdag 16 Februari 2018
Alex Zomer heeft HZVV laten weten ook volgend seizoen uit te zullen komen voor de zaterdag hoofdklasser. 
Zomer speelt zijn eerste seizoen bij HZVV. Bij HZVV is hij dé leider van de verdediging, maar heeft hij ook veel invloed op de gehele ploeg, door z’n schat aan ervaring.
 
HZVV staat momenteel op de 9e plaats in de competitie. “We zullen en moeten alle zeilen bijzetten om klassebehoud te realiseren. We hebben een zeer jonge ploeg en dat maakt ons soms wel iets kwetsbaar, maar we hebben goede hoop”.
 

Voorbeschouwing HZVV - SDC Putten

Donderdag 15 Februari 2018

HZVV speelt zaterdag opnieuw een finale. Nummer zes SDCP uit Putten is dan de tegenstander. Sinds 1996 speelt SDCP meestal in de hoofdklasse, maar vijf keer werd een stapje terug gedaan naar de eerste klasse. De bezoekers zijn momenteel met een goede periode bezig en bleven van de laatste zeven duels zes keer ongeslagen. Alleen van Ajax werd verloren. In Putten verloor HZVV met 3-0 en daar zal HZVV graag revanche voor willen nemen.

De gasten hebben een ervaren ploeg en kiezen de juiste momenten uit en slaan dan toe, zoals afgelopen zaterdag tegen Zuidvogels ook het geval was. Op het middenveld heerst oud-profspeler van Go Ahead Eagles, Sander Duits. In Putten bleek het voor HZVV een zeer lastig te bespelen tegenstander al kreeg HZVV wel kansen op treffers. Afgelopen zaterdag koesterde HZVV het punt dat het behaalde tegen het beter voetballende Sparta Nijkerk. HZVV zal daar ongetwijfeld van geleerd hebben en beter voor de dag willen komen dan zaterdag, waarbij het geen enkele kans wist te creëren. HZVV pakte wel uit de laatste zes wedstrijden elf punten, maar het heeft nog aardig wat punten nodig om zich veilig te kunnen spelen, want de ploegen onder hen pakken ook punten. SDCP staat zesde en heeft vijf punten meer dan HZVV en de thuisclub wil dat gat graag kleiner maken.

HZVV zal dan wel in topvorm moeten zijn.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe.
Vrienden HZVV De Rood Witten


Toerkoop Reisburo van der Goes balsponsor bij HZVV - SDC Putten

Woensdag 14 Februari 2018

Toerkoop Reisburo van der Goes is gevestigd in Hoogeveen en biedt volledig verzorgde vakanties op maat. Zij regelen uw vakantie van A tot Z zodat u met een gerust hart volledig kunt ontspannen.

Zij gaan met u in gesprek om te achterhalen wat uw wensen zijn en brengen u op ideeen. Zij hopen u te inspireren. Zij zijn zelf op talloze bestemmingen geweest en kunnen u zodoende heel gericht informeren.

U vindt Toerkoop Reisburo van der Goes in WInkelcentrum De Weide: De Weide 17 in Hoogeveen.


Voorbeschouwing HZVV-Sparta Nijkerk

Donderdag 7 December 2017

Voor beide clubs staat er zaterdag een hele belangrijke wedstrijd op het programma. Het betreft een ontmoeting tussen nummer elf, HZVV en nummer twaalf Sparta Nijkerk. De gasten hebben slechts één punt minder. Beide ploegen willen zo snel mogelijk naar de veilige middenmoot en hebben daarvoor de drie punten dringend nodig.

Sparta Nijkerk komt na een moeizame start steeds beter in vorm en won twee van de laatste vier duels, speelde een keer gelijk en verloor alleen van Staphorst. In de tweede bekerronde werd de zondag derdeklasser Heeten met 5-0 verslagen. Sparta is sinds 1997 een stabiele hoofdklasser met uitstapjes naar 1D en de toenmalige Topklasse. Beide ploegen troffen elkaar niet zo vaak, maar de laatste keer was in het seizoen 2012/2013. In Hoogeveen won Sparta met 1-3 en in Nijkerk won HZVV met 2-3 en werd op basis van het doelsaldo veroordeeld tot de nacompetitie, waarna degradatie naar de eerste klasse volgde.

HZVV verkeerde de afgelopen weken in een moeilijke fase met nederlagen tegen Urk en AZSV en daarom was de 0-1 zege op Berkum zeer nodig en was de opluchting groot. De verrassende overwinning zal de thuisclub moed geven voor het belangrijke duel tegen Sparta. HZVV heeft al aardig wat punten verspeeld aan ploegen die in de onderste helft van de ranglijst staan, zoals Huizen, Urk, Apeldoorn en AZSV. Voor HZVV is het zaak om punten te pakken tegen ploegen die vlakbij staan op de ranglijst. Sparta is een goed voetballende ploeg en HZVV zal dan ook flink aan de bak moeten om punten te kunnen pakken.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe.

Vrienden HZVV De Rood Witten
 


Voorbeschouwing HZVV - AZSV

Donderdag 23 November 2017

Nummer tien HZVV ontvangt zaterdag 25 november nummer negen AZSV. Wat direct opvalt bij de ploeg uit Aalten is het doelsaldo. De gasten scoorden slechts zes keer, maar kregen ook maar zeven doelpunten tegen. Een ploeg, dus die moeilijk scoort, maar verdedigend sterk is en weinig weg geeft. Vorige week werd de wedstrijd tegen Huizen al vlot gestaakt wegens een enkelbreuk van een grensrechter. HZVV maakte een slechte beurt tegen Urk. Beide ploegen snakken naar een overwinning.

AZSV begon goed en bleef de eerste vijf wedstrijden ongeslagen, maar de laatste drie duels kwam de ploeg niet tot winst. Dat AZSV moeilijk te verslaan is merkten ook de topploegen Berkum en Staphorst waar gelijk tegen gespeeld werd. Van Excelsior ’31 won AZSV, dus HZVV zal gewaarschuwd moeten zijn. AZSV zit net als HZVV nog in de beker en versloeg onlangs de derdeklasser AD ’69 uit Aalten met 9-0.

HZVV speelt dinsdag in de tweede bekerronde thuis tegen d’ Olde Veste ’54 om 20.00 uur. De drie overwinningen die HZVV dit seizoen behaalde, gebeurden alle drie op eigen veld en de thuisclub wil graag de vierde thuisoverwinning bijschrijven. Een gemakkelijke opgave wordt dat waarschijnlijk niet, omdat AZSV verdedigend een goede reputatie heeft opgebouwd.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,

Vrienden HZVV De Rood Witten


SKW balsponsor bij HZVV - AZSV

Maandag 20 November 2017

SKW(illems) is een salarisadministratiekantoor in Hoogeveen. Wij verlenen onze diensten aan het midden- en kleinbedrijf en DGA's. Meer dan 300 bedrijven zowel in als (ver) buiten Hoogeveen hebben ons kantoor inmiddels weten te vinden. Dit zijn bedrijven variërend van 1 tot ongeveer 100 personeelsleden.

Salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken is voor veel ondernemers naast het runnen van hun bedrijf een blok aan hun been. Toch is een correcte salarisadministratie onontbeerlijk binnen een onderneming.

SKW biedt een compleet pakket aan diensten aan ondernemers met personeel.
Daarbij valt te denken aan salarisadministratie, opstellen van loonstroken en jaaropgaven, loonbelastingaangifte, advies aan personeel etc.. Ook stellen wij arbeidsovereenkomsten op en verzorgen wij ziek- en herstelmeldingen bij de arbodienst.

Het voordeel van het aan SKW uitbesteden van de salarisadministratie is dat de ondernemer zich niet hoeft te verdiepen in alle wet- en regelgeving op het gebied van salarisadministratie en de bijbehorende fiscaliteit. Bovendien houdt de ondernemer meer tijd over voor het doen waar hij/ zij goed in is, namelijk het ondernemen.

Naast het uitvoeren van deze meestal complexe administraties vinden wij ook het persoonlijk contact met de ondernemer belangrijk. Wij weten graag met wat voor onderneming en ondernemer wij te maken hebben zodat wij werk op maat kunnen leveren.

Heeft u interesse? Bel ons gerust voor een afspraak.

Wij wensen HZVV 1 een mooie en sportieve wedstrijd met als beloning de 3 punten.
Heel veel succes mannen!!
 


De Personeelsafdeling balsponsor bij HZVV – NSC Nijkerk

Maandag 30 Oktober 2017

De Personeelsafdeling is een complete dienstverlener op het gebied van, de naam zegt het al, personeelszaken.

“We richten ons zakelijk voornamelijk op het regionale MKB en willen juist de kleinere bedrijven het gevoel geven toch te kunnen beschikken over een eigen personeelsafdeling. Klanten kunnen bij ons o.a. terecht voor een gefundeerd advies, uitzenddiensten, werving & selectie trajecten en eerlijke payroll services tegen zeer concurrerende tarieven”.

Aan de andere kant van de tafel proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures, nodigen we iedereen dan ook van harte uit om onze facebookpagina te liken en onze website goed in de gaten te houden. Zit er een leuke vacature voor je bij? Neem dan snel contact met ons op! Staat de gewenste vacature er momenteel niet tussen, laat ons dan ook gerust weten wat je wel zoekt. We gaan graag voor je aan de slag.


Enfin…tot zover de commerciële pitch, want we komen zaterdag natuurlijk maar voor 1 ding. Een aantrekkelijk potje voetbal! Dus heren, trek de goede lijn van dit seizoen door en hou die punten op ons mooie Bentinckspark!

Veel succes gewenst!
 

De Personeelsafdeling

Namens De Personeelsafdeling,

David Eshuis

 

 


Voorbeschouwing HZVV - DFS

Donderdag 12 Oktober 2017

HZVV en DFS spelen voor de derde keer in de geschiedenis tegen elkaar. In het seizoen 2013/2014 kwamen beide ploegen elkaar voor het eerst tegen in de 1e klasse D district Oost. Thuis won HZVV met 2-1 en in Opheusden slikte HZVV een forse 4-1 nederlaag.

Zaterdag betreft het een duel tussen de nummer vijf en tien van de Hoofdklasse B. DFS won drie keer, speelde twee keer gelijk en verloor slechts eenmaal. De laatste vier duels bleef DFS ongeslagen en dat geeft wel aan dat HZVV met een sterke tegenstander te maken krijgt. De ploeg uit Opheusden maakte onder andere indruk met een 3-0 overwinning op Genemuiden. De gasten staan vijfde met elf punten.

HZVV won twee keer met 1-0 en leed drie nederlagen. Afgelopen zaterdag ontsnapte HZVV bij CSV Apeldoorn wonderbaarlijk door in blessuretijd een 2-0 achterstand nog goed te maken. Dat kan achteraf wel eens een zeer belangrijk punt zijn geweest. HZVV heeft al drie wedstrijden niet meer gewonnen en de ploeg is dan ook dringend aan een zege toe.

Tegen het sterke DFS is dat een zware opgave en de thuisclub zal in topvorm moeten zijn om de favoriet te kunnen verrassen.  


Auto Ruyne balsponsor bij de wedstrijd HZVV 1 – DFS 1

Maandag 9 Oktober 2017

Auto Ruyne is de officieel Toyota-dealer voor Hoogeveen en omgeving. Hét adres voor uw nieuwe- en gebruikte Toyota’s. Klantvriendelijk en goede service en alles voor uw auto onder één dak. 

U kunt voor alles bij ons terecht, zoals de aankoop, het onderhoud, reparatie, airco-service, schade reparatie, financiering, verzekering, leasing, banden.

Als u zeker wil zijn van gedegen onderhoud en goede service, dan komt u naar Toyota Ruyne. 

Wat betreft prijzen maken wij het ook niet ingewikkeld. Onze prijzen zijn transparant en voordelig.

Een periodieke keuring (APK) kost u nooit meer dan € 19,95 all-in.

Ook voor onderhoud hanteren we voordelige adviesprijzen.

Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak voor o.a. onderhoud, APK en reparatie.

Auto Ruyne BV wenst HZVV 1 met haar wedstrijdbal a.s. zaterdag veel succes toe en rekent er uiteraard op dat de 3 punten in Hoogeveen blijven.

Auto Ruyne BV, Auto Lunenborg BV, Auto Gorter BV
www.ruyne.nl
www.autolunenborg.nl
www.autogorter.nl


Marlon Luchtenberg 100 wedstrijden in HZVV 1

Woensdag 20 September 2017

Afgelopen zaterdag 16 september 2017 speelde Marlon Luchtenberg zijn honderdste wedstrijd in de wedstrijd HZVV – Zuidvogels, HZVV won deze wedstrijd met 1-0. Marlon is 22 jaar en  speelt in zijn vierde seizoen voor HZVV 1. Voor aanvang van de wedstrijd werd hij in het zonnetje gezet door middel van een huldiging.

Marlon speelde zijn eerste wedstrijd in HZVV 1 in het seizoen 2014-2015 in de bekerwedstrijd ASV Dronten 1 – HZVV 1. 
Zijn eerste competitiewedstrijd speelde hij op 6 september 2014 tegen PKC”83, HZVV 1 speelde dat seizoen in de 1ste klasse E. 
Aan het eind van zijn eerste seizoen bij HZVV werd Marlon met zijn team kampioen van de 1ste klasse E en promoveerde hij met HZVV 1 naar de hoofdklasse C.
In zijn tweede seizoen volgde er via de nacompetitie weer degradatie naar de eerste klasse E.
Opnieuw kampioen werd hij in zijn derde seizoen en nu komt Marlon met HZVV 1 uit in de Hoofdklasse B, een mooie prestatie van al een mooie carrière.
Marlon heeft voor HZVV 19 keer gescoord in officiële wedstrijden waarvan 3 keer in bekerwedstrijden en 16 keer in competitiewedstrijden.

HZVV feliciteert Marlon met zijn 100ste wedstrijd voor HZVV en wenst hem veel succes in de hoofdklasse B!