header-logo
Heren 1

HZVV Heren 1

Nieuws

HZVV JO 10-2 “Team van de week” bij HZVV 1 – vv Buitenpost 1:

Woensdag 23 September 2020

Op de teamfoto van HZVV JO 10-2 zien we :

Bovenste rij vlnr: Senna Hartgers (trainer), Alias Nanamou, Job Wennink, Dillon Mol, Bryan van der Gouw en Aron Fieten (trainer)

Onderste rij vlnr: Joël Lunenborg, Glenn Reiber, Kian van Wyk en Maurits van Regteren.

Voor aanvang van de wedstrijd mogen 2 spelers afwerken op het doel van zowel HZVV als vv Buitenpost, namens HZVV JO 10-2 zijn dat: Job Wennink en Dillon Mol. 


Balsponsor HZVV – vv Buitenpost: Arie Lunenborg

Maandag 21 September 2020

Aanstaande zaterdag zal Arie Lunenborg als balsponsor optreden tijdens de wedstrijd HZVV – vv Buitenpost.

Arie Lunenborg werd op 1 januari 1950 geboren in Middenbeemster. Toen hij 5 jaar oud was verhuisde hij samen met zijn ouders naar Stuifzand, waar zijn vader beheerder werd van Ons Dorpshuis.
Na de lagere school ging Arie naar de Ambachtsschool in Hoogeveen om daar het beroep van schilder te leren. Op zijn 16e ging hij bij Lucas Aardenberg in Hoogeveen werken. Hij werkte daar anderhalf jaar en ging daarna naar Thomas en Drijver (tegenwoordig heet dat Ardagh). Hij heeft daar 42 jaar op de afdeling Lakkerij / Drukkerij gewerkt. Zijn taak was het instellen van machines die stalen platen aflakten zodat ze later, als de platen waren verwerkt tot blikken in allerlei verschillende maten, konden worden gebruikt voor voedingsmiddelen. De meeste blikken werden gevuld voor melkpoeder.

Ook is Arie jarenlang vrijwilliger geweest bij HZVV. Arie is bij HZVV begonnen als grensrechter bij de B-junioren. Daarna werd hij gevraagd om grensrechter te worden bij HZVV 2. Koos Dijkhuis was in die tijd trainer bij HZVV 2. Ook was Arie grensrechter bij HZVV 2 toen Jantinus Mulder trainer was bij HZVV 2.

Van 1993 tot en met 1996 is Arie grensrechter geweest bij HZVV 1
In zijn eerste seizoen bij HZVV 1 was Jan Lijzen hoofdtrainer van HZVV 1, het tweede seizoen Guus Hoevenberg en het laatste seizoen Luitzen Nijboer. De eerste 2 seizoen speelde HZVV 1 in de 1e klasse C, destijds het hoogste amateurniveau, het laatste seizoen in de 2e klasse E. Aan het eind van dat seizoen promoveerde HZVV 1 weer naar het hoogste niveau, de Hoofdklasse C.

Naast supporter van HZVV 1 is Arie ook een fervent supporter van Feyenoord. Zo bezocht hij jarenlang alle thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord. Ook bezocht Arie veel Europa Cup duels in Rotterdam, maar ook veel steden in Europa. Zo heeft hij wedstrijden van Feyenoord bezocht in IJsland, Moskou, Bremen, London, Liverpool en Monaco.

Arie wenst HZVV 1 heel veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag tegen vv Buitenpost uiteraard op een positief resultaat.


Kelly João 100 wedstrijden in HZVV 1

Donderdag 17 September 2020

Voor aanvang van de wedstrijd tegen Urk werd Kelly op het veld toegesproken en gefeliciteerd door voorzitter Henk de Jong.

Kelly debuteerde op 17 jarige leeftijd onder trainer Karlo Meppelink in de eerste selectie van HZVV die op dat moment uitkwam in de Hoofdklasse C.

Zijn 100ste duel speelde Kelly net voor de coronacrisis in de thuiswedstrijd tegen Flevo Boys.

Gezien het aantal doelpunten, is Kelly’s favoriete tegenstander Berkum, hij maakte vorig seizoen een pareltje van een goal door eerst de bal over de verdediger te lobben om vervolgens in sneltreinvaart er vandoor te gaan en de bal erin te prikken.

Inmiddels is Kelly bezig aan zijn zesde seizoen in het eerste, zoals genoemd debuteerde hij onder Karlo Meppelink waaronder hij in totaal twee seizoenen speelde. De drie jaren daarna was Gert van Duinen zijn trainer en sinds dit seizoen is dat Rick Mulder.

Vorig jaar maakte Kelly in 21 wedstrijden 6 goals, mochten we dit jaar kunnen uitspelen verwachten we op zijn minst 10 goals van onze vleugelflitser. 


Meinen Interim Controlling balsponsor bij HZVV 1 – SV Urk 1

Maandag 7 September 2020

Balsponsor a.s zaterdag bij HZVV-SV Urk is Meinen Interim Controlling.

Meinen Interim Controlling is het bedrijf van Rudy Meinen en verzorgt al jarenlang in diverse branches bedrijfseconomische en organisatorische adviezen voor het midden- en kleinbedrijf.
Adviesgebieden zijn business intelligence, administratieve organisatie en interne beheersing, planning & control, ERP inrichting en overige financiële vraagstukken.

Wij wensen het eerste heel veel succes toe aanstaande zaterdag en hopen dat ze de huidige plaats op de ranglijst kunnen verbeteren.


Pim de Jonge keert terug bij HZVV

Vrijdag 4 September 2020

Middenvelder Pim de Jonge maakt dit seizoen deel uit van de selectie van zaterdaghoofdklasser HZVV uit Hoogeveen. De afgelopen weken trainde hij al mee met de ploeg van trainer Rick Mulder en kreeg hij speeltijd in de oefenwedstrijden. Nu is het zeker dat hij deze voetbaljaargang in het rood-wit is te bewonderen.
De Jonge is daardoor weer terug bij de club waar het voor hem allemaal begon. Dat lag aanvankelijk zeker niet in bedoeling, want de speler was samen met zijn vriendin Milou, na een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland, gesetteld in de stad Melbourne waar hij zou spelen in de Australische NPL. De uitbraak van het coronavirus plaatste begin dit jaar alles ineens in een heel ander perspectief. Het avontuur werd wreed onderbroken en doordat het toekomstperspectief onzeker bleef, besloot het stel zich voorlopig in Nederland te settelen.

De Jonge trainde een korte periode mee met HHC in Hardenberg, de club waarvoor hij twee seizoenen uitkwam, maar heeft er nu toch voor gekozen zijn carrière voort te zetten bij HZVV. ‘Het voelt vertrouwd’, zegt hij. ‘Het is toch een soort van thuiskomen. Veel van mijn vrienden voetballen hier, wat de situatie een stuk draaglijker maakt en ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen in de hoofdklasse.’

Trainer Rick Mulder reageert enthousiast op de komst van de linkspoot. ‘Pim is een ervaren speler, die we goed kunnen gebruiken. Hij is absoluut van meerwaarde. Ik verwacht een raar en zwaar seizoen, dus is het mooi dat we er zo’n klassespeler bij hebben gekregen.’

HZVV opent de competitie zaterdag met een uitwedstrijd tegen Eemdijk. Mulder kan dan geen beroep doen op het geschorste tweetal Fabian Stevens en Lorenzo Valenthe. Ook de langdurig geblesseerde Jan Hup ontbreekt in de selectie. Centrumverdediger Alex Zomer maakte afgelopen zaterdag na een slepende blessure zijn rentree in de oefenwedstrijd tegen Alcides.

(Foto: Jochem van de Weg)


Ook Daan Wijma blijft bij HZVV

Dinsdag 5 Mei 2020

Nu ook Daan Wijma heeft besloten zijn carrière te vervolgen bij HZVV is de selectie van de Hoogeveense hoofdklasser voor het nieuwe seizoen rond.
De rechtspoot, die zowel in de verdediging als op het middenveld inzetbaar is, heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club.

‘Ik ben blij dat ik in 2018 de stap heb gezet om voor HZVV te gaan spelen’. 

De speler, die opgroeide in Winsum en zijn loopbaan begon bij de plaatselijke voetbalclub VIBOA, heeft een belangrijk deel van zijn jeugdopleiding doorgebracht bij de voetbalschool van FC Groningen. Als B-junior verkaste hij naar Be Quick 1887, om vervolgens via de A1 van SC Cambuur bij Oranje Nassau in Groningen te belanden. 

Bij HZVV heeft hij inmiddels zijn draai gevonden. Hij begint straks aan zijn derde jaar bij de club, tot tevredenheid van de technische staf die in hem een multifunctionele speler ziet. Wijma kan rechtsback spelen, is inzetbaar als centrumverdediger en is daarnaast een serieuze optie voor de positie van verdedigende middenvelder.


Dankbaar, trots en de ‘mooiste dag van de week’

Maandag 4 Mei 2020
Het is zaterdag 7 maart 2020. Een heerlijke zaterdag waar op alle voetbalvelden voluit wordt gevoetbald. Een ‘normale’ zaterdag, ook wel de ‘mooiste dag van de week’ genoemd. Het is druk op sportpark het Bentinckspark in Hoogeveen. Heerlijk, zoals het hoort. Jeugdwedstrijden, doelpunten, vreugde, verdriet, alles wat voetbal zo mooi maakt kom je er tegen.
 
Zo is het ook in Genemuiden. Vandaag speelt HZVV1 één van de mooiste uitwedstrijden van de competitie, in en tegen Genemuiden1. Een prachtig affiche die ook nog ergens om gaat want het verschil is slechts 2 punten in het voordeel van Genemuiden en er zijn voor beide ploegen nog alle kansen op prijzen.
HZVV draait een prachtig seizoen en bekroont dit ook deze middag. In een knotsgekke wedstrijd wint HZVV met 2-3 in Genemuiden. Grote vreugde bij iedereen die HZVV een warm hart toedraagt, én er wordt reikhalzend uitgekeken naar volgende week! Wat is er nog allemaal mogelijk voor HZVV dit seizoen? 
 
Achteraf gezien bleek dit de laatste ‘mooiste dag van de week’ van dit seizoen. Voor mij, als trainer/coach eerlijk gezegd een enorme teleurstelling. Weliswaar geheel begrijpelijk en logisch, omdat voetbal ook slechts één van de belangrijkste bijzaken van het leven is. De gezondheid van ons allen is het grootste goed! Maar toch, het heeft wel even geduurd voor ik dit een plek heb kunnen geven.
 
Zoals velen van jullie zullen weten is het voor mij als trainer/coach van HZVV het laatste seizoen. Een seizoen waar de kroon op het werk van de afgelopen drie jaren zou komen. Drie jaren waarin we met een stabiele selectie en staf zijn doorgegroeid tot een goede hoofdklasseploeg. Het kenmerk ‘stabiel’ (de doelstelling) is wellicht te enthousiast, maar HZVV ging zich handhaven en met een geweldige klassering. Regelmatig passeerde het woord ‘historisch’ de revue.
 
Historisch is het, en zal het ook altijd blijven! Ik hoop dat dit seizoen ons allen nog lang zal bij blijven. Toch blijft de voor eeuwig onbeantwoorde vraag in ons achterhoofd: Waar was het geëindigd?
 
Inmiddels heb ik dit een plek kunnen geven en kijk ik met trots naar de afgelopen 3 seizoenen. Trots op staf en spelers. Trots op het werk dat is verricht. Trots op spelers die zich terug knokten in het elftal, trots op supporters die ons overal steunden, trots op de ontwikkeling die dit jaar zichtbaar werd en trots op alle vrijwilligers die iedere keer weer voor ons klaar stonden.   
 
Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de club die jullie als HZVV zijn. De familie HZVV, waar iedereen merkbaar trots op is, de warmte waardoor een ieder (ook ik, Eva en de kinderen) zich snel thuis voelt en het fanatisme van altijd beter willen worden en willen winnen.Ook bedankt voor de kans die ik als jonge trainer heb gekregen op dit podium.
 
Dank voor de ruimte die ik kreeg om mijzelf te ontwikkelen.
We zullen nog officieel afscheid nemen wanneer dit weer kan. Ik kijk er naar uit om een ieder bij de club weer te zien en de hand te mogen schudden. De jongste jeugd mag de velden inmiddels weer betreden. In dit schrijven heb ik vooral achterom gekeken, maar Laten we vanaf nu allemaal vooruit kijken! We kijken allemaal uit naar weer een normale ‘mooiste dag van week’!
 
Tot snel bij HZVV!
Gert van Duinen
 
 

HZVV haalt doelman Jari Hooijer, samenwerkingsverband met vv Hoogeveen krijgt vervolg

Zondag 3 Mei 2020

Met de komst van doelman Jari Hooijer van Witteveense Boys’87 heeft hoofdklasser HZVV ingespeeld op het vertrek van Daymian van Goor, die is gestopt.

Hooijer is blij met de kans die hij krijgt om zijn carrière op een hoger niveau een vervolg te geven. ‘Natuurlijk heb ik er even over moeten nadenken, maar het lijkt me een supermooie uitdaging’, zegt hij in een reactie op zijn overgang. Hooijer staat bekend als een gepassioneerde en stijlvolle doelman, die beschikt over een goede trap. 

Bij HZVV wordt hij een van drie selectiekeepers. De nieuwe assistent-trainer Jaap Scholing heeft met instemming gereageerd op de komst van Hooijer.
‘Ik ken hem. Het is een leergierige vent, waar een goede kop op zit.’

De selectiekeepers van HZVV en Hoogeveen gaan ook komend seizoen samen trainen. Daarmee krijgt het experiment dat dit seizoen werd gestart een vervolg, tot grote tevredenheid van alle betrokkenen.

De doelstelling blijft ongewijzigd:  de keepers van beide clubs moeten elkaar naar een hoger niveau tillen. Dat gebeurt ook in het seizoen 2020-2021 weer onder de bezielende leiding van Patrick Sulmann, die ook de keepers van FC Emmen traint. 

Zijn aanpak heeft tot louter enthousiaste reacties geleid. Door de samenwerking komt er meer kwaliteit en niveau op de trainingen. Hoogeveen-trainer Nico Haak stelde dit seizoen al dat iedereen baat heeft bij de nieuwe aanpak.
Ze brengen elkaars kwaliteiten naar boven.’
Ook de nieuwe hoofdtrainer Rick Mulder van HZVV heeft met tevredenheid kennisgenomen van het besluit de samenwerking voort te zetten en de krachten te bundelen. 


 


Selectie HZVV nagenoeg rond

Woensdag 29 April 2020

Met de komst van Ronan Zwaagstra (MSC) en de garantie dat Romano Djababoe, Luke Millar en Tim Riksman blijven, heeft de Hoogeveense hoofdklasser HZVV de selectie voor het seizoen 2020-2021 nagenoeg rond.
Zwaagstra is een talentvolle speler, die zijn voetballoopbaan begon bij SCD’83 in Dedemsvaart. Hij doorliep daarna de jeugdopleiding van FC Emmen en kwam dit seizoen uit voor hoofdklasser MSC. Hij speelt voornamelijk als aanvallende middenvelder of als vleugelspits.
Er waren meerdere clubs in hem geïnteresseerd, maar Zwaagstra heeft heel bewust en op eigen initiatief voor HZVV gekozen. Hij weet dat de concurrentie groot is op het middenveld en in de aanval, maar ziet het avontuur met vertrouwen tegemoet. Zijn voornaamste drijfveer is om ‘het plezier in het spelletje terug te krijgen’ na een turbulent seizoen in Meppel, waarin de sportieve ambities een fikse deuk opliepen na het bestuursbesluit de zondagafdeling op te heffen.
Met het langer vastleggen van Romano Djababoe, Luke Millar en Tim Riksman heeft de Hoogeveense club de doelstelling om de selectie grotendeels intact te laten gerealiseerd. 
Djababoe, die op alle posities in de aanval uit de voeten kan, is een garantie voor doelpunten, terwijl Millar op de linkerflank zorgt voor snelheid en diepte.  In de korte tijd dat hij voor HZVV speelt, heeft Riksman aangetoond een meerwaarde te zijn in de defensie. 
In de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Rick Mulder is ook ruimte voor de talenten Jorn Ballast, Jesse van Dalen, Isaiah Eiromkui en Finn Hoogeveen, die afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding. 
‘Het ziet er goed uit’, zegt Marcel Schoemaker van de technische commissie. ‘We hebben de kern van het elftal dat het dit seizoen zo goed heeft gedaan kunnen behouden en daarnaast is er volop ruimte voor de aanstormende jeugd.’
 

Pierre Semudenge vertrekt bij HZVV

Maandag 20 April 2020

Hoogeveen – Pierre Semudenge vertrekt na één seizoen alweer bij HZVV. De controlerende middenvelder gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Zijn periode in Hoogeveen heeft door de coronacrisis een abrupt einde gekregen. Hij had het seizoen graag in stijl afgesloten. Toch kijkt hij met een goed gevoel terug op de afgelopen maanden. ‘Ik heb een fijne tijd gehad bij HZVV.’
 
Semudenge kon, nadat hij helemaal wedstrijdfit was geworden, de laatste tijd steeds vaker rekenen op speelminuten. Daarom is het voor hem extra zuur dat de competitie vroegtijdig werd beëindigd. ‘Het was een geweldig seizoen’, kijkt hij terug, ‘waarin we als team mooie dingen hebben laten zien.’ Nu is de tijd gekomen voor een nieuw voetbalavontuur. 
 
De middenvelder is inmiddels een echte voetbalnomade. Vóór zijn komst naar HZVV reisde hij twee jaar lang de wereld rond. Een scholarschip betekende een seizoen voetballen in Amerika, waar hij een contract verdiende bij een Roemeense ploeg. Nu kan hij ook HZVV bijschrijven op zijn cv.
 
Het wegvallen van Semudenge zal door de Hoogeveense hoofdklasser voor een belangrijk deel worden opgevangen met eigen jeugdspelers, onder wie Jorn Ballast en Jesse van Dalen.
 

Meinen Interim Controlling balsponsor bij HZVV 1 – DETO Twenterand 1

Maandag 9 Maart 2020

Balsponsor is Meinen Interim Controlling.

Meinen Interim Controlling is het bedrijf van Rudy Meinen en verzorgt al jarenlang in diverse branches bedrijfseconomische en organisatorische adviezen voor het midden- en kleinbedrijf.

Adviesgebieden zijn business intelligence, administratieve organisatie en interne beheersing, planning & control, ERP inrichting en overige financiële vraagstukken. 

Wij wensen het eerste heel veel succes toe aanstaande zaterdag en hopen deze mooie plaats op de ranglijst vast te kunnen houden.


HZVV JO 11-1 “Team van de week” bij HZVV 1 – Flevo Boys 1:

Woensdag 26 Februari 2020

Op de teamfoto van HZVV JO 11-1 zien we :

Achterste rij vlnr: Ferdinand Hup (trainer), Ruben Tigelaar (leider), Simone Prakken (leidster), Jan Hup (trainer)

Middelste rij vlnr: Finn Tigelaar, Bas Prakken, Ralph Botter, Tristan Pieper en Lex Tohatta.

Voorste rij vlnr: Yaro Westerveen, Stijn Hoogeveen, Guido Bolks, Thijs Bekhuis en Darin Baziany.

Voor aanvang van de wedstrijd mogen 2 spelers afwerken op het doel van zowel HZVV als Flevo Boys, namens HZVV JO 11-1 zijn dat: Bas Prakken en Stijn Hoogeveen.


Alex Zomer is opnieuw HZVV-speler van het jaar

Zondag 19 Mei 2019

Hoogeveen - Alex Zomer van HZVV is door de leden van Vrienden HZVV De Rood Witten uitgeroepen tot speler van het seizoen 2018-2019. De verdediger, die zijn tweede seizoen voor HZVV speelt, scoorde in 21 wedstrijden ruim zes punten meer dan nummer twee Fabian Stevens. Romano Djababoe eindigde als derde. Het drietal kreeg uit handen van voorzitter Reinier de Boer van Vrienden HZVV ‘De Rood Witten’ een exclusieve spiegelbokaal.

Het verschil tussen de speler van het seizoen en de nummer twee was niet vaak zo ruim als dit seizoen. Alex Zomer scoorde 151,53 punten en Fabian Stevens 145,41 punten. Romano  Djababoe verzamelde 144,29 punten. Alex Zomer werd vijf keer gekozen tot man van de wedstrijd. Van de 24 gespeelde wedstrijden telden er 21 mee en de drie slechtste scores konden afgetrokken worden. Zomer scoorde dit seizoen twee keer en dat was uit bij Be Quick/D en thuis tegen Balk. In zijn tweede seizoen bij HZVV werd Alex Zomer voor de tweede keer gekozen tot speler van het jaar. Fabian Stevens werd ook vijf keer gekozen als man van de wedstrijd. Stevens maakte het eerste doelpunt van de huidige competitie uit bij Balk na vijf minuten. De nieuwkomer scoorde tot nu toe 22 doelpunten. Nummer drie Romano Djababoe werd vier keer uitgeroepen tot man van de wedstrijd en scoorde 23 keer tot nu toe. Zowel Stevens als Djababoe scoorden onlangs tegen Groningen elk vier keer. De gemakkelijk scorende spits Romano Djababoe speelde zijn tweede seizoen bij HZVV, maar daar zaten wel enkele jaren tussen. 

Op de foto: Van links naar rechts: de nummers een, twee en drie van de verkiezing van speler van het jaar van HZVV 1: Fabian Stevens (2e), Alex Zomer (1e) en Romano Djababoe (3e). (Foto: Roelof Olde).


IEDEREEN BEDANKT!!

Zondag 12 Mei 2019

Wat een fantastische ‘happening’ was het gisteren.

 
Na een ‘stroef potje’, maar verdiende overwinning, hebben we samen met de kampioenen een prachtig feest gevierd.
 
Het bestuur van HZVV bedankt dan ook de Businessclub, en daarmee nadrukkelijk haar sponsoren, de Rood Witten, maar natuurlijk ook alle vrijwilligers en niet te vergeten de leden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.
 
Iedereen bedankt voor deze prachtige dag.
 
Namens het bestuur, 
 
Henk de Jong

HZVV JO 9-4 is zaterdag “Team van de week” bij HZVV 1 – Zeerobben 1

Donderdag 4 April 2019

Op de teamfoto van JO 9-4 zien we:

Staand van links naar rechts: Aaroush Arib, Jort van der Haar, Kjell Almeloo, Matthias Klumpje, Julian Booij

Zittend van links naar rechts: Kayra Balanan, Marijn Ensing en Aron Otten

Voor aanvang van de wedstrijd mogen 2 spelers afwerken op het doel van zowel HZVV als Zeerobben, namens HZVV JO 9-4 zijn dat: Kjell Almeloo en Kayra Balanan


De Personeelsafdeling zaterdag balsponsor bij HZVV – Zeerobben

Maandag 1 April 2019

“We richten ons zakelijk voornamelijk op het regionale MKB en willen juist ook de kleinere bedrijven het gevoel geven te beschikken over een eigen personeelsafdeling. Klanten kunnen bij ons o.a. terecht voor een gefundeerd advies, uitzenddiensten, werving & selectie trajecten en eerlijke payroll services tegen zeer concurrerende tarieven”. Voor geïnteresseerde payroll klanten hebben we op onze nieuwe website sinds kort een payrollcalculator ingericht, benieuwd hoe goedkoop dit eigenlijk is? Neem eens een kijkje!

Aan de andere kant van de tafel proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures, nodigen we iedereen dan ook van harte uit om onze facebookpagina te liken en onze (vernieuwde) website goed in de gaten te houden. Zit er een leuke vacature voor je bij? Neem dan snel contact met ons op! Staat de gewenste vacature er momenteel niet tussen, laat ons dan ook gerust weten wat je wel zoekt. We gaan graag voor je aan de slag.

Vanaf juli/augustus gaan wij verhuizen naar ons nieuwe pand aan de industrieweg in Hoogeveen. Hier zal ook een plek worden ingericht voor minimaal 1 nieuwe collega. Heb jij ervaring op een uitzendbureau of wil je dit graag leren? We horen graag van je!

Voor de wedstrijd tegen Zeerobben hoop ik uiteraard op een positief resultaat!

Veel succes gewenst!

Namens De Personeelsafdeling, David Eshuis.

 


Hidde Streutker en Yannick Manusiwa blijven HZVV trouw

Zondag 31 Maart 2019

Hoogeveen – Met het langer vastleggen van doelman Hidde Streutker en centrumverdediger Yannick Manusiwa heeft de technische commissie van HZVV opnieuw goede zaken gedaan richting volgend seizoen. Beide ‘clubjongens’ zijn belangrijke bouwstenen in het fundament dat hoofdtrainer Gert van Duinen graag wil leggen om van de club een stabiele hoofdklasser te maken.

De 24-jarige Streutker is een van de topkeepers in het noordelijke amateurvoetbal. Hij heeft al diverse keren de mogelijkheid gehad om van club te veranderen, maar toch heeft hij ervoor gekozen om ook komend seizoen onder de lat te staan bij HZVV. ‘Dit is mijn club. Hier voel ik mij thuis. Ik kijk ernaar uit om met deze groep de hoofdklasse in te gaan’, legt hij zijn keuze uit.

Na het vertrek van Luuk Dorland naar d’Olde Veste’54 zag Streutker zijn rechtstreekse concurrent dit seizoen wegvallen, maar op zijn motivatie heeft het geen enkele invloed gehad. ‘Hidde is een jongen met de juiste instelling en daar zijn we blij mee’, zegt TC-lid Marcel Schoemaker. ‘Hidde is een voorbeeld voor de groep. Niet voor niets heeft hij bij FC Emmen aan het profvoetbal mogen ruiken.’

Yannick Manusiwa, eveneens nog maar 24 jaar, is al vele jaren een vaste waarde in de selectie van HZVV en speelde inmiddels meer dan 100 wedstrijden in de hoofdmacht van de rood-witten. Hij raakte begin dit seizoen zijn basisplaats kwijt, maar heeft zich inmiddels terug geknokt in het eerste elftal. Het zegt veel over zijn instelling. ‘Met elf spelers red je het niet’, toont hij zich realistisch, ‘dus moet je karakter tonen wanneer je even niet speelt.’   

Yannick is afkomstig uit een echte HZVV-familie. Hij voelt zich dan ook nauw betrokken bij het wel en wee van de club. De kopsterke verdediger vindt het een uitdaging om zich over jonge talenten, die vanuit de jeugdopleiding doorstromen naar de selectie, te ontfermen. ‘Ik wil mijn ervaring graag op die spelers overbrengen’, zegt hij.

Marcel Schoemaker laat weten dat de selectie met het aanblijven van Streutker en Manusiwa voor volgend seizoen nagenoeg rond is.  

 


Spelers HZVV 1 geselecteerd voor Noord Nederlands Elftal

Zondag 24 Maart 2019

Romano Djababoe maakt deel uit van de selectie van het Noord Nederlands elftal dat op 15 juni 2019 op de Oude Meerdijk in Emmen een wedstrijd speelt tegen Noord Duitsland Scheidend.

Technisch Manager van FC Groningen Ron Jans fungeert als Bondscoach.

Alex Zomer staat op de reservelijst.


Yannick Manusiwa 100 wedstrijden in HZVV 1

Zondag 24 Maart 2019

Zaterdag 16 februari 2018 speelde Yannick Manusiwa in zijn 6e seizoen in HZVV1 in de wedstrijd Gorecht -HZVV zijn 100ste wedstrijd. Daarom werd hij voor aanvang van de wedstrijd HZVV 1 – SV Bedum 1 door HZVV-voorzitter Henk de Jong gehuldigd voor het spelen van 100 wedstrijden in HZVV 1.

Yannick speelde zijn eerste wedstrijd in HZVV 1 in het seizoen 2013-2014 in de bekerwedstrijd Vitesse ‘63 - HZVV 1. Zijn eerste competitiewedstrijd speelde hij op 20 september 2014 tegen VEV ’68 in het seizoen 2014-2015. HZVV 1 speelde dat seizoen in de eerste klasse E en werd dat seizoen kampioen en promoveerde naar de Hoofdklasse C. Het daaropvolgende seizoen volgde er via de nacompetitie weer degradatie naar de eerste klasse E. Daarna in seizoen 2016-2017 weer kampioen van de 1e klasse E en promotie naar de Hoofdklasse B. In seizoen 2017-2018 volgde er via de nacompetitie weer degradatie naar de eerste klasse E.

Momenteel staat HZVV 1 aan de leiding in de 1e klasse E.  Zijn trainers tot nu toe zijn Karlo Meppelink en Gert van Duinen


Selectie HZVV 1 bedankt vrijwilligers en supporters van HZVV

Donderdag 14 Maart 2019

Dag HZVV-ers,

In een fantastische ambiance hebben we woensdagavond de bekerderby mogen spelen tegen Hoogeveen.

Een prachtige wedstrijd waar, door veel vrijwilligers en supporters, een prachtige happening van is gemaakt.

Vooraf is in het geheim ook nog een motivatievideo gemaakt die we erg hebben gewaardeerd.

We hebben er alles aan gedaan de wedstrijd tot een positief einde te brengen, helaas is dit ons niet gelukt.

Ondanks het resultaat zullen we deze avond nooit meer vergeten.

Middels deze weg willen we jullie als vrijwilliger en supporter bedanken voor deze geweldige avond.

Selectie HZVV 1