header-logo
Heren 1

HZVV Heren 1

Nieuws

Alex Zomer is opnieuw HZVV-speler van het jaar

Zondag 19 Mei 2019

Hoogeveen - Alex Zomer van HZVV is door de leden van Vrienden HZVV De Rood Witten uitgeroepen tot speler van het seizoen 2018-2019. De verdediger, die zijn tweede seizoen voor HZVV speelt, scoorde in 21 wedstrijden ruim zes punten meer dan nummer twee Fabian Stevens. Romano Djababoe eindigde als derde. Het drietal kreeg uit handen van voorzitter Reinier de Boer van Vrienden HZVV ‘De Rood Witten’ een exclusieve spiegelbokaal.

Het verschil tussen de speler van het seizoen en de nummer twee was niet vaak zo ruim als dit seizoen. Alex Zomer scoorde 151,53 punten en Fabian Stevens 145,41 punten. Romano  Djababoe verzamelde 144,29 punten. Alex Zomer werd vijf keer gekozen tot man van de wedstrijd. Van de 24 gespeelde wedstrijden telden er 21 mee en de drie slechtste scores konden afgetrokken worden. Zomer scoorde dit seizoen twee keer en dat was uit bij Be Quick/D en thuis tegen Balk. In zijn tweede seizoen bij HZVV werd Alex Zomer voor de tweede keer gekozen tot speler van het jaar. Fabian Stevens werd ook vijf keer gekozen als man van de wedstrijd. Stevens maakte het eerste doelpunt van de huidige competitie uit bij Balk na vijf minuten. De nieuwkomer scoorde tot nu toe 22 doelpunten. Nummer drie Romano Djababoe werd vier keer uitgeroepen tot man van de wedstrijd en scoorde 23 keer tot nu toe. Zowel Stevens als Djababoe scoorden onlangs tegen Groningen elk vier keer. De gemakkelijk scorende spits Romano Djababoe speelde zijn tweede seizoen bij HZVV, maar daar zaten wel enkele jaren tussen. 

Op de foto: Van links naar rechts: de nummers een, twee en drie van de verkiezing van speler van het jaar van HZVV 1: Fabian Stevens (2e), Alex Zomer (1e) en Romano Djababoe (3e). (Foto: Roelof Olde).


IEDEREEN BEDANKT!!

Zondag 12 Mei 2019

Wat een fantastische ‘happening’ was het gisteren.

 
Na een ‘stroef potje’, maar verdiende overwinning, hebben we samen met de kampioenen een prachtig feest gevierd.
 
Het bestuur van HZVV bedankt dan ook de Businessclub, en daarmee nadrukkelijk haar sponsoren, de Rood Witten, maar natuurlijk ook alle vrijwilligers en niet te vergeten de leden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.
 
Iedereen bedankt voor deze prachtige dag.
 
Namens het bestuur, 
 
Henk de Jong

HZVV JO 9-4 is zaterdag “Team van de week” bij HZVV 1 – Zeerobben 1

Donderdag 4 April 2019

Op de teamfoto van JO 9-4 zien we:

Staand van links naar rechts: Aaroush Arib, Jort van der Haar, Kjell Almeloo, Matthias Klumpje, Julian Booij

Zittend van links naar rechts: Kayra Balanan, Marijn Ensing en Aron Otten

Voor aanvang van de wedstrijd mogen 2 spelers afwerken op het doel van zowel HZVV als Zeerobben, namens HZVV JO 9-4 zijn dat: Kjell Almeloo en Kayra Balanan


De Personeelsafdeling zaterdag balsponsor bij HZVV – Zeerobben

Maandag 1 April 2019

“We richten ons zakelijk voornamelijk op het regionale MKB en willen juist ook de kleinere bedrijven het gevoel geven te beschikken over een eigen personeelsafdeling. Klanten kunnen bij ons o.a. terecht voor een gefundeerd advies, uitzenddiensten, werving & selectie trajecten en eerlijke payroll services tegen zeer concurrerende tarieven”. Voor geïnteresseerde payroll klanten hebben we op onze nieuwe website sinds kort een payrollcalculator ingericht, benieuwd hoe goedkoop dit eigenlijk is? Neem eens een kijkje!

Aan de andere kant van de tafel proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures, nodigen we iedereen dan ook van harte uit om onze facebookpagina te liken en onze (vernieuwde) website goed in de gaten te houden. Zit er een leuke vacature voor je bij? Neem dan snel contact met ons op! Staat de gewenste vacature er momenteel niet tussen, laat ons dan ook gerust weten wat je wel zoekt. We gaan graag voor je aan de slag.

Vanaf juli/augustus gaan wij verhuizen naar ons nieuwe pand aan de industrieweg in Hoogeveen. Hier zal ook een plek worden ingericht voor minimaal 1 nieuwe collega. Heb jij ervaring op een uitzendbureau of wil je dit graag leren? We horen graag van je!

Voor de wedstrijd tegen Zeerobben hoop ik uiteraard op een positief resultaat!

Veel succes gewenst!

Namens De Personeelsafdeling, David Eshuis.

 


Hidde Streutker en Yannick Manusiwa blijven HZVV trouw

Zondag 31 Maart 2019

Hoogeveen – Met het langer vastleggen van doelman Hidde Streutker en centrumverdediger Yannick Manusiwa heeft de technische commissie van HZVV opnieuw goede zaken gedaan richting volgend seizoen. Beide ‘clubjongens’ zijn belangrijke bouwstenen in het fundament dat hoofdtrainer Gert van Duinen graag wil leggen om van de club een stabiele hoofdklasser te maken.

De 24-jarige Streutker is een van de topkeepers in het noordelijke amateurvoetbal. Hij heeft al diverse keren de mogelijkheid gehad om van club te veranderen, maar toch heeft hij ervoor gekozen om ook komend seizoen onder de lat te staan bij HZVV. ‘Dit is mijn club. Hier voel ik mij thuis. Ik kijk ernaar uit om met deze groep de hoofdklasse in te gaan’, legt hij zijn keuze uit.

Na het vertrek van Luuk Dorland naar d’Olde Veste’54 zag Streutker zijn rechtstreekse concurrent dit seizoen wegvallen, maar op zijn motivatie heeft het geen enkele invloed gehad. ‘Hidde is een jongen met de juiste instelling en daar zijn we blij mee’, zegt TC-lid Marcel Schoemaker. ‘Hidde is een voorbeeld voor de groep. Niet voor niets heeft hij bij FC Emmen aan het profvoetbal mogen ruiken.’

Yannick Manusiwa, eveneens nog maar 24 jaar, is al vele jaren een vaste waarde in de selectie van HZVV en speelde inmiddels meer dan 100 wedstrijden in de hoofdmacht van de rood-witten. Hij raakte begin dit seizoen zijn basisplaats kwijt, maar heeft zich inmiddels terug geknokt in het eerste elftal. Het zegt veel over zijn instelling. ‘Met elf spelers red je het niet’, toont hij zich realistisch, ‘dus moet je karakter tonen wanneer je even niet speelt.’   

Yannick is afkomstig uit een echte HZVV-familie. Hij voelt zich dan ook nauw betrokken bij het wel en wee van de club. De kopsterke verdediger vindt het een uitdaging om zich over jonge talenten, die vanuit de jeugdopleiding doorstromen naar de selectie, te ontfermen. ‘Ik wil mijn ervaring graag op die spelers overbrengen’, zegt hij.

Marcel Schoemaker laat weten dat de selectie met het aanblijven van Streutker en Manusiwa voor volgend seizoen nagenoeg rond is.  

 


Spelers HZVV 1 geselecteerd voor Noord Nederlands Elftal

Zondag 24 Maart 2019

Romano Djababoe maakt deel uit van de selectie van het Noord Nederlands elftal dat op 15 juni 2019 op de Oude Meerdijk in Emmen een wedstrijd speelt tegen Noord Duitsland Scheidend.

Technisch Manager van FC Groningen Ron Jans fungeert als Bondscoach.

Alex Zomer staat op de reservelijst.


Yannick Manusiwa 100 wedstrijden in HZVV 1

Zondag 24 Maart 2019

Zaterdag 16 februari 2018 speelde Yannick Manusiwa in zijn 6e seizoen in HZVV1 in de wedstrijd Gorecht -HZVV zijn 100ste wedstrijd. Daarom werd hij voor aanvang van de wedstrijd HZVV 1 – SV Bedum 1 door HZVV-voorzitter Henk de Jong gehuldigd voor het spelen van 100 wedstrijden in HZVV 1.

Yannick speelde zijn eerste wedstrijd in HZVV 1 in het seizoen 2013-2014 in de bekerwedstrijd Vitesse ‘63 - HZVV 1. Zijn eerste competitiewedstrijd speelde hij op 20 september 2014 tegen VEV ’68 in het seizoen 2014-2015. HZVV 1 speelde dat seizoen in de eerste klasse E en werd dat seizoen kampioen en promoveerde naar de Hoofdklasse C. Het daaropvolgende seizoen volgde er via de nacompetitie weer degradatie naar de eerste klasse E. Daarna in seizoen 2016-2017 weer kampioen van de 1e klasse E en promotie naar de Hoofdklasse B. In seizoen 2017-2018 volgde er via de nacompetitie weer degradatie naar de eerste klasse E.

Momenteel staat HZVV 1 aan de leiding in de 1e klasse E.  Zijn trainers tot nu toe zijn Karlo Meppelink en Gert van Duinen


Selectie HZVV 1 bedankt vrijwilligers en supporters van HZVV

Donderdag 14 Maart 2019

Dag HZVV-ers,

In een fantastische ambiance hebben we woensdagavond de bekerderby mogen spelen tegen Hoogeveen.

Een prachtige wedstrijd waar, door veel vrijwilligers en supporters, een prachtige happening van is gemaakt.

Vooraf is in het geheim ook nog een motivatievideo gemaakt die we erg hebben gewaardeerd.

We hebben er alles aan gedaan de wedstrijd tot een positief einde te brengen, helaas is dit ons niet gelukt.

Ondanks het resultaat zullen we deze avond nooit meer vergeten.

Middels deze weg willen we jullie als vrijwilliger en supporter bedanken voor deze geweldige avond.

Selectie HZVV 1

 


Rutger Bakker balsponsor bij de bekerwedstrijd HZVV – vv. Hoogeveen

Vrijdag 8 Maart 2019

Al bijna 20 jaar is Rutger elke zaterdag langs de lijn te vinden bij HZVV, voornamelijk bij de thuis- én uitwedstrijden van het eerste elftal!

Alleen als hij zelf rolstoeltennis toernooien heeft, is hij niet bij de mooiste club van Hoogeveen en omstreken te vinden.

Weer of geen weer, Rutger 'staat' langs de lijn!

Rutger wenst de mannen van HZVV 1 heel veel succes toe in de strijd om het kampioenschap in de Eerste Klasse E, op naar de hoofdklasse!

Uiteraard hoopt Rutger dat HZVV 1 de bekerclash tegen buurman vv. Hoogeveen woensdagvond wint en doorstoot naar de laatste acht van het district bekertoernooi.


Bekerkraker in teken van KWF Kankerfonds

Vrijdag 8 Maart 2019

De bekerwedstrijd in de vierde ronde tussen HZVV en Hoogeveen wordt woensdag 13 maart op het veld van HZVV gespeeld. De twee Hoogeveense clubs, die het in de competitie uitstekend doen, maken uit welke Hoogeveense ploeg naar de laatste acht van het bekertoernooi gaat. De toegang is gratis. De wedstrijd staat in het teken van een goed doel. De programmaboekjes kosten €2 waarvan de helft besteed wordt aan het KWF Kankerfonds.

De velden van beide clubs liggen ongeveer tien meter van elkaar af. Hoogeveen staat theoretisch bovenaan in de Hoofdklasse A. HZVV staat bovenaan in de eerste klasse E. In de beker doen beide ploegen het ook goed, want beide ploegen behoren tot de laatste zestien van het bekertoernooi district Noord. Een bekerkraker tussen de buren is voor Hoogeveen en de regio een geweldige happening. De verwachting is dan ook dat het erg druk gaat worden op 13 maart. De toegang is gratis, maar beide clubs willen graag een goed doel aan de wedstrijd verbinden. Van elk programmaboekje dat voor €2 verkocht wordt, gaat €1 naar het KWF Kankerfonds. Wie meer wil doneren voor dit goede doel kan dit doen bij de kassa bij de ingang van het hoofdveld van HZVV. De uitvoering hiervan wordt gedaan door Vrienden HZVV ‘De Rood-Witten’. Naast een sportief en spannend duel hopen de clubs dat er veel geld wordt binnengehaald voor het KWF Kankerfonds.

De wedstrijd HZVV-Hoogeveen begint woensdag 13 maart om 20.00 uur. 

 


Valente, Wijma en Popovic blijven bij HZVV

Vrijdag 1 Maart 2019

De technische commissie heeft met Lorenzo Valente, Daan Wijma en Yoran Popovic overeenstemming bereikt om ook volgend seizoen actief te zijn bij HZVV. Daarmee krijgt de selectie voor het seizoen 2019-2020 steeds meer gestalte.

Valente is bezig aan zijn tweede seizoen bij HZVV. De flamboyante middenvelder was in de huidige competitie niet altijd onomstreden, maar heeft zijn basisplaats inmiddels heroverd in de soepel draaiende formatie van Gert van Duinen. De trainer reageert dan ook verheugd op het feit dat hij volgend seizoen weer over de technisch begaafde Valente kan beschikken. ‘Met Lorenzo heb je veel voetbal in je ploeg. Hij is een snelle denker en zoekt zijn oplossingen eigenlijk altijd naar voren. Ik ben blij dat hij zijn vertrouwde niveau weer heeft gehaald.’

Daan Wijma plakt er in ieder geval nog een tweede seizoen aan vast bij HZVV. De 20-jarige rechtspoot, die zowel in de verdediging als op het middenveld inzetbaar is, heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club en kijkt ernaar uit om op een hoger niveau actief te zijn. Hij werd door Valente enthousiast gemaakt om naar HZVV te komen en heeft daar nog geen moment spijt van gehaald. ‘Sterker nog’, zegt hij, ‘ik ben erg blij dat ik die stap heb gemaakt.’

Yoran Popovic gaat straks zijn derde seizoen in bij de club uit Hoogeveen. De spits is bezig aan een goed seizoen en heeft met tien treffers een belangrijk aandeel in de doelpuntenproductie van de rood-witten. TC-lid Casper Houtzager: ‘Yoran heeft zich uitstekend ontwikkeld en wordt eigenlijk met de dag sterker.  Daarom is het fijn dat we ook volgend seizoen, hopelijk in de hoofdklasse, over hem kunnen beschikken.’

 


Ook de talenten blijven HZVV trouw.

Dinsdag 26 Februari 2019

De selectie voor komend seizoen begint steeds meer vorm te krijgen, nu de technische commissie van HZVV ook met Kelly Joao, Milan Ronkes en Tim Mulder overeenstemming heeft bereikt over hun voetbaltoekomst. 

Trainer Gert van Duinen is verheugd met de uitkomst van de gesprekken. ‘We gaan vol voor promotie en dan heb je een brede selectie nodig.

Vorig seizoen heeft iedereen kunnen zien dat je in de hoofdklasse meer spelers nodig hebt dan bijvoorbeeld dit seizoen. Dan is het fijn dat jongens die dicht tegen een basisplaats aanzitten blijven en bereid zijn om verder in zichzelf te investeren.

Ik ben tevreden over hun ontwikkeling en hoop dat ze het mij komend seizoen lastig gaan maken.’

TC-lid Flip Vellinga sluit zich van harte bij die woorden aan. De oud-trainer van het 2e elftal van HZVV richt zich in zijn nieuwe rol met name op de jeugd en vindt het prettig om te zien dat de spelers uit de eigen opleiding steeds meer de aansluiting vinden met de hoofdmacht. In dat opzicht noemt hij ook de naam van Jorn Ballast, die dit seizoen vervroegd overkwam uit de jeugdafdeling. ‘Ook een jongen met veel potentie, waar we zeker mee doorgaan.’

Vellinga hoopt dat de jeugdspelers het geduld kunnen opbrengen dat soms nodig is om de laatste stap naar de hoofdmacht te zetten. ‘Daarom is het fijn dat ons 2e elftal volgend seizoen vermoedelijk weer in de reserve hoofdklasse speelt. Dan krijgen onze beloften méér tegenstand en dat is goed voor hun ontwikkeling.' 


Sander Dzemidzic blijft bij HZVV

Maandag 18 Februari 2019

Hoogeveen – Sander Dzemidzic speelt ook volgend seizoen voor HZVV. Dat is de uitkomst van een constructief gesprek dat hij vorige week met de technische commissie van de club heeft gevoerd.

Dzemidzic is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Hoogeveen. Hij kwam in de zomer van 2017 over van ACV maar kende een stroeve start omdat hij met een zware blessure begon aan zijn avontuur bij HZVV.

Nu is de speler, die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen, blessure- en pijnvrij en wordt hij steeds belangrijker voor het elftal van Gert van Duinen. ‘En dat maakt me heel erg blij.’

Dzemidzic, die afgelopen weken zowel op de flank als in het punt van de aanval heeft gespeeld in de hoofdmacht, zit weer lekker in zijn vel. Dat onderstreept hij met fraaie acties en doelpunten.

Hij kijkt ernaar uit om volgend seizoen met HZVV terug te keren in de hoofdklasse.  ‘Ik heb het hier nog steeds erg goed naar mijn zin.’


Familie de Jonge balsponsor HZVV 1 bij wedstrijd HZVV – vv Zuidwolde

Dinsdag 11 September 2018

De familie de Jonge beleeft ook dit seizoen weer veel plezier en ontspanning bij HZVV.
Wij zijn als speler, vrijwilliger of supporter actief bij de club.
Om deze reden sponsort Familie de Jonge de wedstrijdbal van HZVV 1.

Familie de Jonge wenst HZVV 1 heel veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag tegen vv Zuidwolde uiteraard op een positief resultaat.

 


Old Stars balsponsor HZVV-Beilen

Woensdag 5 September 2018

De wedstrijdbal van de wedstrijd HZVV-Beilen wordt aangeboden door de HZVV Old Stars.
HZVV heeft sinds augustus 2015 een officiële nieuwe afdeling. De zestig plussers van HZVV Old Stars vormen de nieuwste tak van HZVV. Zij spelen elke woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur Walking Football en de leden genieten van het spelletje, maar ook van de gezelligheid en de sociale contacten. Dit initiatief van Frans van Dorst en trainer Jannes Hofsteenge uit Wilhelminaoord blijkt een schot in de roos, want de Old Stars begonnen officieus in 2014 met acht voetballers, maar inmiddels telt HZVV maar liefst 24 Old Stars. Elk seizoen wordt begonnen met twee demonstratietrainingen en die leverden elke keer nieuwe enthousiaste leden op.

Trainer Jannes Hofsteenge uit Wilhelminaoord verzorgt gevarieerde trainingen en is een heuse promotor van Walking Football, dat landelijk een enorme vlucht neemt. HZVV is pionier in Drenthe en heeft als eerste in Drenthe een afdeling Walking Football opgericht.
Er wordt iedere woensdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur getraind op het hoofdveld. Het gaat ook voor een groot deel om de gezelligheid en vanaf 9.30 uur drinken de Old Stars gezamenlijk een kop koffie en praten na afloop gezellig na in de kantine. Naast leden en oud-leden van HZVV hebben zich ook niet-leden verbonden aan de Old Stars. Het is een mooie manier voor zestigplussers om in beweging te blijven door middel van de voetbalsport. Er mag echter niet gerend worden en de bal mag niet hoger gespeeld worden dan heuphoogte. Dat is nog steeds wel wennen, maar dat gaat al steeds beter en er wordt steeds beter gecombineerd.

HZVV Old Stars heeft ook een hoofdsponsor, want De ZorgZaak in Hoogeveen heeft trainingspakken en wedstrijdtenue beschikbaar gesteld voor alle spelers. Alle deelnemers worden voor elk seizoen getest tijdens een fitheidstest, die door medewerkers van de ZorgZaak wordt uitgevoerd.
HZVV Old Stars heeft inmiddels ook veel contact met andere clubs en speelt ook regelmatig wedstrijden tegen andere verenigingen. Zo zijn de Old Stars op bezoek geweest bij Bedum, Irnsum en Vitesse ’63. Bedum en Irnsum hebben inmiddels een tegenbezoek afgelegd. HZVV Old Stars doet ook mee aan toernooien. Afgelopen periode nam HZVV deel aan het Walking Football festival van FC Groningen, dat zelfs één keer werd gewonnen. Ook werd er mee gedaan aan toernooien in Almelo, Noordwijk en Houten.

Belangstellenden zijn op woensdagmorgen welkom bij HZVV om een training te bekijken of om direct mee te doen. Na twee keer gratis deelname kan er gekozen worden of men zich aansluit bij de Old Stars. Vrijwel iedereen die zich aangesloten heeft, is blijven hangen en dat geeft wel aan de populariteit van Walking Football bij HZVV voor zestig plussers.

U bent welkom op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 11.15 uur. Komt dat zien!! 
 


Alex Zomer is speler van het seizoen van HZVV 1

Donderdag 24 Mei 2018

Hoogeveen – Alex Zomer van HZVV is door de leden van Vrienden HZVV De Rood Witten uitgeroepen tot speler van het seizoen 2017-2018. De nieuwkomer, die zijn eerste seizoen voor HZVV speelt, scoorde in 24 wedstrijden slechts 0,02 punten meer dan nummer twee doelman Hidde Streutker. Yannick Manusiwa eindigde als derde. Het drietal kreeg uit handen van voorzitter Reinier de Boer van Vrienden HZVV De Rood Witten een exclusieve spiegelbokaal.

Het verschil tussen de speler van het seizoen en de nummer twee is nog nooit zo miniem geweest als dit seizoen. Alex Zomer scoorde 166,36 punten en Hidde Streutker 166,34 punten. Yannick Manusiwa verzamelde 162,52 punten.

Alex Zomer kwam vorig seizoen over van MSC en werd acht keer gekozen tot man van de wedstrijd. Tot de winterstop leek de strijd al beslist, maar vanwege een schorsing van vijf wedstrijden werd het toch nog spannend. Hidde Streutker speelde 28 wedstrijden en kon de vier slechtste scores aftrekken, terwijl Zomer precies 24 wedstrijden speelde. Zomer scoorde een keer en dat was uit bij Staphorst. Momenteel zit Zomer nog een schorsing uit, maar in de nacompetitie kan hij weer meedoen. Hidde Streutker werd zes keer gekozen als man van de wedstrijd. Yannick Manusiwa werd een keer uitgeroepen tot man van de wedstrijd en scoorde een keer dit seizoen en dat was thuis tegen Ajax.

Op de foto: Van links naar rechts: de nummers een, twee en drie van de verkiezing van speler van het jaar van HZVV 1: Hidde Streutker (2e), Alex Zomer (1e) en Yannick Manusiwa (3e). (Foto: Roelof Olde).
 


Wegen HZVV en Jos Fidom scheiden na één seizoen

Woensdag 23 Mei 2018

Jos Fidom heeft in een persoonlijk gesprek laten weten zijn voetbalcarrière voort te zetten bij FC Meppel. Alhoewel speler en club in een eerder stadium nog van mening waren verder te gaan met elkaar heeft Jos om persoonlijke redenen gekozen voor een club dichterbij huis. ‘Het is een zwaar en mooi jaar geweest, maar toch heb ik eens goed in de spiegel gekeken en besloten deze stap te maken. Desondanks bedank ik HZVV voor dit jaar en zal er alles aan doen om met dit team in de hoofdklasse blijven” .

HZVV wenst Jos veel succes bij FC Meppel.
 


Luke Millar versterkt HZVV selectie vanaf seizoen 2018-2019

Dinsdag 22 Mei 2018

Luke Millar is opgegroeid in Enschede en op zijn 14e levensjaar gescout door FC Groningen. Hij heeft daar twee seizoenen gespeeld in de B-jeugd. Door, onder andere, blessures ging hij daar weg en heeft hij een jaar bij Vogido Enschede gespeeld, om vervolgens voor SC Cambuur te gaan spelen. Daar is hij als tweedejaars A-junior doorgestroomd naar Jong Cambuur. Dit seizoen heeft hij met Jong Cambuur de beker gewonnen.

Luke is een vleugelaanvaller die erg snel en fysiek sterk is. Hij kan een goede voorzet afleveren en heeft een goede actie in huis. ‘Ik heb zelf ook een neusje voor de goal en een goed rendement. Tot op heden heb ik vol voor voetbal geleefd en dat was dan ook mijn dagelijkse focus’. Luke trainde een tot twee keer per dag en deed daarnaast geen school. Hij werkt op dit moment bij een callcenter in Leeuwarden voor Ziggo en doet dat naast het voetballen. ‘Aankomend jaar ga ik de HBO-studie sportkunde in Groningen oppakken en dat is goed te combineren met voetballen in Hoogeveen’.

‘Ik heb voor HZVV gekozen omdat het plaatje dat men heeft geschetst heel goed klopte. Daarnaast is het goed te combineren met mijn studie. Ook de mensen en de warmte die ik sinds dag één heb gevoeld vond ik fijn’.

‘Ik verwacht komend seizoen mezelf te ontwikkelen en een sleutelspeler te worden voor HZVV 1. Het teambelang staat voorop en ik wil prijzen pakken en het hoogst haalbare bereiken met de club. Persoonlijk wil ik daar met veel goals en assists mijn steentje aan bijdragen en denk dat ik daar de kwaliteiten ook zeker voor heb’.

Namens de TC wensen wij Luke heel veel succes bij HZVV.


Wim en Arjan Akkerman balsponsor bij HZVV – sv Huizen

Woensdag 16 Mei 2018

Mijn naam is Arjan Akkerman 26 jaar en speel in het eerste van HZVV. 

In het dagelijks leven ben ik afdelingsleider logistiek bij de Media Markt in Assen. 
Bij HZVV is het dit jaar mijn 7e seizoen dat ik er voetbal en heb tot nu toe 216 officiële wedstrijden in HZVV 1 gespeeld. 
In dit 7e seizoen hebben we als team maar één doelstelling en dat is spelen in de hoofdklasse en daar blijven! 
Ook vandaag weer de 3 punten thuis houden!
 
Mijn naam is Wim Akkerman, vader van Arjan. Het leek mij een keer leuk om balsponsor te zijn van HZVV. 
Sinds Arjan bij HZVV voetbalt ga ik regelmatig naar de wedstrijden kijken. Zowel de thuis als uitwedstrijden. 
Dit is helaas niet altijd mogelijk vanwege mijn onregelmatige werkzaamheden. 
Ik werk namelijk in een volcontinu bedrijf. (5 ploegendienst) waar grafisch karton wordt geproduceerd als procesoperator. 
Wij produceren karton voor puzzels, ordners en andere verpakkingsmaterialen over de gehele wereld. 
Tot nu toe heeft HZVV het niet gemakkelijk in de hoofdklasse en hopelijk kan dit team door  middel van goede resultaten in de komende wedstrijden zich handhaven in de hoofdklasse.
Ik wens het team a.s. zaterdag en de komende wedstrijden dan ook heel veel succes toe.!
 

Voorbeschouwing HZVV - Urk

Donderdag 19 April 2018

Voor HZVV staat er weer een grote finale op het programma. De ploeg van trainer Gert van Duinen kwam voor de negende keer op rij niet tot winst en de nood is hoog, want de ploeg staat twaalfde. HZVV is nog lang niet veilig en zal in de laatste vier wedstrijden de nodige punten moeten pakken. Urk staat achtste en heeft zich door een uitstekende serie van zes overwinningen op rij naar de veilige middenmoot gespeeld. De laatste weken gaat het iets minder, want de gasten verloren van Ajax en Huizen, maar Urk won wel met 0-1 bij AZSV.

Voor HZVV is Urk altijd een lastige tegenstander gebleken. De eerste ontmoeting in Urk werd een verdiende 2-0 zege voor de thuisclub. De laatste keer dat HZVV van Urk won was in 2007 toen HZVV in de polder met 2-3 zegevierde. Regelmatig was Urk de laatste jaren een struikelblok in het bekertoernooi.

HZVV speelde zaterdag tegen Sparta Nijkerk een uitstekende wedstrijd, maar liet in de slotfase toch nog een 1-2 voorsprong glippen. Het puntverlies werd na afloop nog zuurder toen de grensrechter toegaf dat de gelijkmaker in buitenspelpositie was gemaakt en dat hij had moeten vlaggen. HZVV mist nogal wat spelers wegens schorsingen en blessures en dat maakt de precaire situatie voor HZVV er niet rooskleuriger op.

HZVV zal toch moed moeten putten uit het goede spel van zaterdag bij Sparta. De thuisploeg heeft geen andere keuze dan te winnen, maar tegen Urk wordt dat een moeilijke opgave. Het zal dan eens heel erg mee moeten zitten. 

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,
Vrienden HZVV De Rood Witten