header-logo
HZVV Onderneemt draagt bij aan succes

HZVV Onderneemt draagt bij aan succes

HZVV is een ambitieuze breedtesportvereniging met maatschappelijke en sportieve doelen voor alle leden. HZVV Onderneemt regelt de sponsoring binnen de vereniging en draagt zo bij aan het succes en de ambities van de voetbalvereniging HZVV.

Succes vind je in alle geledingen van HZVV. Succes is meer dan winnen of kampioen worden. Het is ook het handhaven op een bepaald niveau, zoals de hoofdklasse of een landelijke divisie, of een AED-cursus voor vrijwilligers. Om succesvol te zijn en te worden moet er worden geïnvesteerd in mensen, opleidingen, faciliteiten en innovatie. Daarvoor is (sponsor)geld nodig.

HZVV Onderneemt

Actieve business club
De business club HZVV Onderneemt (www.hzvvonderneemt.nl) biedt haar leden een netwerkplatform. Tijdens het voetbalseizoen worden verschillende informele activiteiten georganiseerd, zowel rond wedstrijden van HZVV 1 als op andere momenten. Voorbeelden zijn een voetbalreis naar een wedstrijd in een buitenlandse competitie of aan avond Beer, Business & Brains. Zo wordt bijgedragen aan het versterken van de onderlinge band. Dit vergemakkelijkt het onderlinge contact en daarvan profiteren de leden bij het (onderling) zaken doen. Daarnaast profileren de leden zich richting de voetbalvereniging HZVV en haar achterban van enige duizenden mensen. Dit verhoogt de gunfactor en die is doorslaggevend om succesvol te ondernemen. Zo snijdt het mes ook aan uw kant!

Sponsorpakketten
Voor sponsors hebben we diverse aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld. Neem voor meer informatie contact op met de leden van HZVV Onderneemt, via info@hzvvonderneemt.nl

Uiteraard is sponsoring maatwerk en daarom bespreken we graag uw wensen en ideeën om tot een passend aanbod te komen.

Interesse?
Neem contact met ons op door te mailen naar info@hzvvonderneemt.nl.

Succes, daar doen sponsoren het voor!

Jan Stam – voorzitter
Jan Wiebren de Vries – vice-voorzitter
Jochem van de Weg - PR
Alexander Rispens – Penningmeester en contracten
Jan Leijssenaar – activiteiten
Robert Ottes - Acquisitie
Robert Nieland - Acquisitie

De functie van secretaris is momenteel vacant. Meer info: info@hzvvonderneemt.nl

Komende wedstrijden

HHC Hardenberg VR1 HZVV VR1 zaterdag 24 november 15:00
HZVV Jo19-1 Hoogezand Jo19-1 zaterdag 24 november 15:00
HZVV Jo17-1 GVAV Rapiditas Jo17-1 zaterdag 24 november 12:45