header-logo
Kleding

Kleding

Hier vind je kort en bondig info over kleding en materialen binnen HZVV. Heb je nadat je dit gelezen hebt nog vragen? Geen probleem, mail ons dan op kleding@hzvv.nl. We streven ernaar om elk mailtje binnen 24 uur te beantwoorden, echter niet op zaterdag en zondag.

Wij krijgen veel vragen over zoekgeraakte kleding. Wij nemen alleen zoekgeraakte kleding welke eigendom is van HZVV in bewaring, voor alle andere zoekgeraakte spullen verwijzen wij je naar het wedstrijdbureau.

De commissie
De kledingcommissie is verantwoordelijk voor het verstrekken en inkoop van alle kleding en materialen binnen HZVV.
Via HZVV wordt verstrekt: shirt, broek, kousen (alleen het eerste paar) en bij de jeugd een presentatiepak. Ook verstrekken wij de leidersjassen, ballen en andere materialen als waterzakken. Wij verstrekken dit op aanwijzing van het bestuur.
Voor alle kleding / ballen hebben wij een exclusief contract met Hummel / Derbystar viaTeamsport Jan Bols

Webshop
Kijk eens in onze webshop. Je kunt de kleding hier bestellen en betalen en ophalen bij de winkel van Intersport Jan Bols. Je ontvangt zelfs een leuke korting!

Intersport

Ballen
Heb je een bal lek? Mail dan naar kleding@hzvv.nl en doe de bal in een plastic zak in je eigen ballenhok. De bal wordt dan binnen 10 dagen omgeruild voor een goede bal.

Jeugdleiders jas
Alle jeugdleiders binnen HZVV ontvangen een jas in bruikleen. Het formulier dat je daar voor nodig hebt vind je hier.
Er worden maximaal 3 jassen per team verstrekt.

Kousen
Met ingang van seizoen 2014 / 2015 heeft HZVV een officiële clubkous voor alle spelers van HZVV. Dit is dan de kous die bij het wedstrijdtenue van HZVV hoort. Elk spelend lid ontvangt het eerste paar gratis, dit gebeurt via een waardebon die via de ledenadministratie verstrekt wordt.
Elk volgend paar kan aangeschaft worden bij Intersport Jan Bols in Hoogeveen.

Nieuwe leden
Nieuwe leden ontvangen een waardebon voor één paar nieuwe kousen, deze kunnen ze ophalen bij Jan Bols. Deze waardebon is op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur op te halen op het wedstrijdbureau.
Nieuwe jeugdleden kunnen ook een trainingspak in bruikleen krijgen. Ben je nieuw lid meld je dan elke tweede maandag van de maand in de achterste kleedkamer (kleedkamer 17) tussen 19.00 en 20.00 uur dan verstrekken we je een trainingspak.
Elk seizoen verstrekken we in de maand december en na 1 april geen trainingspakken meer. Je ontvangt dan bij de start van het nieuwe seizoen een trainingspak. Bij  Jan Bols ontvang je altijd 10% korting op alle voetbalbenodigdheden aan leden van HZVV.

Reglement
Het bestuur van HZVV heeft een kleding reglement opgesteld. De laatste versie daarvan vind je hier.

Trainingspak
Elk jeugdlid binnen HZVV ontvangt een trainingspak van HZVV in bruikleen. Om deze te kunnen ontvangen moet je dit formulier uitprinten en volledig invullen. Spelers in  O19 en O17 ontvangen geen pak maar een jasje. Voor leden van een standaardteam is ivm sponsorverplichtingen verplicht de jas/ pak op te halen en te dragen.

Is er kleding van HZVV buiten je schuld om kapot gegaan? Dit kan natuurlijk gebeuren. Ook kan het zijn dat de kleding die in de teamtas zit niet helemaal de goede maat is. Je kunt je dan elke tweede maandag van de maand melden in de kantine tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoekgeraakte kleding kunnen we wel aanvullen maar daar zijn kosten aan verbonden. Dit kun je terugvinden in het kledingreglement. Neem contact met ons op en we proberen het zo snel mogelijk te regelen.

Inleveren kleding
Soms wordt kleding ingeleverd bij mensen van de kantine of op het wedstrijdbureau. Wij willen iedereen erop wijzen dat dit voor eigen risico is. Wij adviseren dan ook op de maandagavonden langs te komen.

Kledingavond
Elke tweede maandag van de maand zijn we aanwezig van 19.00 t/m 20.00 uur, voor al je vragen over kleding en/of om evt iets om te ruilen. In december zijn we er niet en in de maanden maart en april zijn we er van 19.00 t/m 19.30 uur.

Eind april worden de inlever data bekend gemaakt voor de kleding.

We communiceren de ophaaldata z.s.m. via de onze website maar dit zal in elk geval in de week van 26 augustus zijn. Dan kunnen teams ook de teamtas ophalen.

Speelt je team ook al op 24 augustus een wedstrijd dan kunnen die teams hun tas en sleutels van het ballenhok ophalen op maandag 19 augustus tussen 19.30 en 20.30 uur.

Speelt je team nog eerder een wedstrijd en heb je de teamtas /  sleutel van het ballenhok nog eerder nodig dan kun je contact zoeken met ons via kleding@hzvv.nl Doe dit tijdig ook de vrijwilligers van de kledingcommissie zijn met vakantie en of werken

Heb je vragen over bovenstaande mail ons dan op kleding@hzvv.nl

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden