header-logo
Kleding

Kleding

Hier vind je kort en bondig info over kleding en materialen binnen HZVV. Heb je nadat je dit gelezen hebt nog vragen? Geen probleem, mail ons dan op kleding@hzvv.nl. We streven ernaar om elk mailtje binnen 24 uur te beantwoorden, echter niet op zaterdag en zondag.

Wij krijgen veel vragen over zoekgeraakte kleding. Wij nemen alleen zoekgeraakte kleding welke eigendom is van HZVV in bewaring, voor alle andere zoekgeraakte spullen verwijzen wij je naar het wedstrijdbureau.

De commissie
De kledingcommissie is verantwoordelijk voor het verstrekken en inkoop van alle kleding en materialen binnen HZVV, met uitzondering van HZVV 1, dames 1 en jong HZVV.
Via HZVV wordt verstrekt: shirt, broek, kousen (alleen het eerste paar) en bij de jeugd een presentatiepak. Ook verstrekken wij de leidersjassen, ballen en andere materialen als waterzakken. Wij verstrekken dit op aanwijzing van het bestuur.
Voor alle kleding / ballen hebben wij een exclusief contract met Hummel / Derbystar via Combi Sport.

Webshop
Kijk eens in onze webshop. Je kunt de kleding hier bestellen en betalen en ophalen bij Combi Sport. Je ontvangt zelfs een leuke korting!

HZVV webshop

Ballen
Heb je een bal lek? Mail dan naar kleding@hzvv.nl en doe de bal in een plastic zak in je eigen ballenhok. De bal wordt dan binnen 10 dagen omgeruild voor een goede bal.

Jeugdleiders jas
Alle jeugdleiders binnen HZVV ontvangen een jas in bruikleen. Het formulier dat je daar voor nodig hebt vind je hier.
Er worden maximaal 3 jassen per team verstrekt.

Kousen
Met ingang van seizoen 2014 / 2015 heeft HZVV een officiële clubkous voor alle spelers van HZVV. Dit is dan de kous die bij het wedstrijdtenue van HZVV hoort. Elk spelend lid ontvangt het eerste paar gratis, dit gebeurt via een waardebon die via de ledenadministratie verstrekt wordt.
Elk volgend paar kan aangeschaft worden bij Combi Sport in Hoogeveen.

Nieuwe leden
Nieuwe leden ontvangen een waardebon voor één paar nieuwe kousen, deze kunnen ze ophalen bij Combi Sport. Deze waardebon is op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur op te halen op het wedstrijdbureau.
Nieuwe jeugdleden kunnen ook een trainingspak in bruikleen krijgen. Ben je nieuw lid meld je dan elke tweede maandag van de maand in de achterste kleedkamer (kleedkamer 17) tussen 19.00 en 20.00 uur dan verstrekken we je een trainingspak.
Elk seizoen verstrekken we in de maand december en na 1 april geen trainingspakken meer. Je ontvangt dan bij de start van het nieuwe seizoen een trainingspak. Elk nieuw lid ontvangt een kortingsbon van 20% korting op je eerste paar voetbalschoenen. Daarnaast geeft Combi Sport altijd 10% korting op alle voetbalbenodigdheden aan leden van HZVV.

Reglement
Het bestuur van HZVV heeft een kleding reglement opgesteld. De laatste versie daarvan vind je hier.

Trainingspak
Elk jeugdlid binnen HZVV ontvangt een trainingspak van HZVV in bruikleen. Om deze te kunnen ontvangen moet je dit formulier uitprinten en volledig invullen. Spelers in  O19 en O17 ontvangen geen pak maar een jasje.

Is er kleding van HZVV buiten je schuld om kapot gegaan? Dit kan natuurlijk gebeuren. Ook kan het zijn dat de kleding die in de teamtas zit niet helemaal de goede maat is. Je kunt je dan elke tweede maandag van de maand melden in de kantine tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoekgeraakte kleding kunnen we wel aanvullen maar daar zijn kosten aan verbonden. Dit kun je terugvinden in het kledingreglement. Neem contact met ons op en we proberen het zo snel mogelijk te regelen.

Inleveren kleding
Soms wordt kleding ingeleverd bij mensen van de kantine of op het wedstrijdbureau. Wij willen iedereen erop wijzen dat dit voor eigen risico is. Wij adviseren dan ook op de maandagavonden langs te komen.

Kledingavond
Elke tweede maandag van de maand zijn we aanwezig van 19.00 t/m 20.00 uur, voor al je vragen over kleding en/of om evt iets om te ruilen.

Eind april worden de inlever data bekend gemaakt voor de kleding.

Heb je vragen over bovenstaande mail ons dan op kleding@hzvv.nl

 

(laatste update: maart 2018)

 

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Bergentheim VR1 zaterdag 25 mei 15:00
HZVV Jo19-1 Blauw Wit'34 Jo19-1 zaterdag 25 mei 15:00
HZVV Jo17-1 Be Quick'28 Jo17-1 zaterdag 25 mei 12:45