header-logo
Zaterdag 30 december Carbidschieten bij HZVV
Woensdag 27 December 2017

Zaterdag 30 december Carbidschieten bij HZVV

Zaterdag 30 december Carbidschieten bij HZVV

Aanstaande zaterdag 30 december is het weer zover, dan vindt voor de 18e keer het Open Drents Kampioenschap Melkbuscarbidschieten plaats bij HZVV. Vele nieuwe aanmeldingen zorgen ervoor dat de teller al op 29 deelnemende ploegen staat. Daar de inschrijving sluit bij 32 is er nog plaats voor maximaal 3 ploegen.

Vanaf 10.30 uur zullen de doffe dreunen weer hoorbaar zijn vanaf het mooiste sportpark van Noord- Nederland. Dit jaar wordt er geschoten op veld 2 en kunnen we zien of de fijnbesnaarde carbidschutter ook deze nieuwe ondergrond op de juiste mannier weet te bespelen.

De vraag is natuurlijk of de grote bokaal net als vorig jaar weer wordt binnengesleept door het duo Middelveld/vd Linden of dat de vorig jaar onttroonde kampioenen Middelveld/Broekman weer een gooi naar de titel doen. Of zullen outsiders als team Kok (met nieuwe partner), Timmerman/Vaartjes of team Smand nu deze felbegeerde prijs binnenhalen.

Ook kunnen we zien of teams als Hoogeveen/De Vries, Knol of Dekker/Prijs de juist carbidsnaar weten te raken. Het zou ook kunnen zijn dat de titel binnen het legendarische HZVV 6 terecht komt, want van dit fanatieke groepje voetballers hebben ook 4 teams zich aangemeld. De grote vraag blijft dan wel natuurlijk of mannen als Robin Bouwmeester of Bert de Jonge hun jarenlange voetbalervaring ook weten om te zetten in goede schoten op dit kampioenschap.

Vele vragen die aanstaande zaterdag rond 15.30 uur beantwoord zulen zijn,als de finale van het grootste carbidkampioenschap in zijn soort weer achter ons ligt.

Redenen genoeg om even langs te komen, de kantine zal deze dag natuurlijk ook geopend zijn om iedereen van een versnapering te voorzien.

De organisatie is er klaar voor.............tot zaterdag!

Op de foto: De nieuwe ballen, aangeboden door de BOCK campagne, worden voorzien van nummers.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden