header-logo
Zamel geld in voor HZVV!
Woensdag 27 September 2017

Zamel geld in voor HZVV!

Zamel geld in voor HZVV!

Ook in 2017 kunnen vereniging en stichtingen een donatie ontvangen via de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Zuidwest-Drenthe draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stelt deze bank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als ondersteuning van de lokale samenleving.

Door middel van stemmen bepalen de leden van Rabobank Zuidwest-Drenthe de hoogte van de donatie voor de deelnemende verenigingen/stichtingen.

Beschikbaar bedrag verhoogd tot €60.000!
Maar liefst 200 clubs uit Zuidwest-Drenthe hebben zich dit jaar aangemeld voor de clubkas campagne. Ook HZVV. Voor deze clubs hadden ze de voorgaande jaren telkens een bedrag van € 50.000 beschikbaar. Het is mooi te zien dat het enthousiasme voor de Clubkas Campagne elk jaar groeit. Omdat er steeds meer clubs meedoen, hebben ze dan ook besloten dit bedrag te verhogen tot € 60.000.

Rabobank vindt het belangrijk dat leden van de bank invloed hebben op de hoogte van de donaties. Hoe meer stemmen HZVV haalt, hoe hoger de donatie. Er geldt een maximum opbrengst van € 1.000 per vereniging/stichting.

Stemperiode
Tot en met 14 oktober mogen alle leden van de rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete verenigingen of stichtingen. Bij de derde editie van ledenmagazine Dichterbij ontvangen deze leden vijf stemmen per adres. Ieder huishouden mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging uitbrengen.

Je kunt dus vanaf nu je stem uitbrengen!

Stem op onze club


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden