header-logo
Wissel voorzitter jeugdcommissie
Maandag 10 Mei 2021

Wissel voorzitter jeugdcommissie

Wissel voorzitter jeugdcommissie

Na 4,5 jaar als voorzitter van de jeugdcommissie en bestuurslid jeugdzaken, heeft Mark van der Starren besloten om te stoppen. Voor degene die Mark echt goed kennen, zal begrijpen dat dit voor hem niet makkelijk is… Mark, een man die zo begaan is met de club en nog zoveel ideeën heeft, maar aan de andere kant merkt dat er meer tijd moet komen voor zijn gezin, zijn bedrijf en op zijn vrije momenten ‘even geen voetbal’. Natuurlijk nog wel de voetbal van zijn zoon en Ajax.

 

Terugblik
In 4,5 jaar heeft Mark ontzettend veel gedaan binnen de jeugd zoals;

  • Het opzetten van een stabiele organisatie van de jeugdopleiding
  • Het voorzitten van de maandelijkse vergaderingen van de jeugdcommissie
  • Het deelnemen aan de vergaderingen als bestuurslid jeugdzaken binnen het hoofdbestuur
  • Het nemen van het initiatief om een regionaal gecertificeerde jeugdopleiding te behalen
  • De belangen behartigd voor de jeugd

 

Dat is allemaal natuurlijk een behoorlijke prestatie.
De jeugdopleiding van HZVV staat als een huis en draait op volle toeren.
Na 4,5 jaar is het volgens van der Starren ook tijd om anderen de kans te geven en verder te gaan, dat is gezond. Mark heeft samen met de hulp van vele andere vrijwilligers en de HJO hard gewerkt aan onze groeiende jeugdopleiding. De kroon voor al dit werk is dat hij voor zijn vertrek, samen met het projectteam de regionale certificering binnen heeft gehaald. Zo laat hij de jeugdopleiding achter als een “gespreid bedje”.

Wij zijn hem ontzettend dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan!

 

Een woord van Mark
“4,5 jaar geleden vroeg de toenmalige voorzitter Johan Massier mij om de jeugdafdeling vorm te gaan geven. Samen met Herjan Scheper en René de Vries gingen we aan de slag. Een flinke klus wat ons veel tijd en energie heeft gekost, maar vooral veel voldoening. Want onze jeugdafdeling staat, als nooit tevoren! Meer dan vier mooie jaren met als ultieme bekroning het binnenhalen van het regionale certificaat van de KNVB als eerste Drentse amateurclub”.

 

We gaan je missen Mark...

  • De vrolijke noot; die altijd en overal ruimte ziet voor een (meestal cynische) grap.
  • De verbinder; jij kent bijna iedereen op de club en weet altijd wel zaken met iemand af te stemmen.
  • De doorzetter; die het belang van onze jeugd met heel zijn hart en ziel jaren lang heeft behartigt.

Je zult begrijpen Mark, dat we je echt ontzettend gaan missen!

 

We nemen afscheid van jou, maar alleen afscheid van jou in de rol die je had, want je kunt het ook niet laten.... Je gaat op de achtergrond samen met Priscilla Niemeijer en je vrouw Ilone werken aan een vernieuwde organisatie en uitvoering voor de kledingcommissie. Het is wel een tijdelijk project. Het fundament en de randzaken neerzetten en dan op zoek naar gedreven vrijwilligers die de kledingcommissie willen gaan draaien. Daarna is het echt even klaar!

Wij zeggen Bedankt Mark! Namens HZVV: Ontzettend bedankt!

Nieuwe voorzitter

Mark maakt de wissel met Wendy Arkenbout. Wendy is binnen de jeugdcommissie al een jaar actief in de rol van coördinator algemene zaken en draait nu al mee met Mark. Zo kan de één langzaam warmlopen en de ander afbouwen. Na de officiële benoeming op de algemene ledenvergadering jl. neemt Wendy het stokje aan het eind van het seizoen officieel over.

 “Ik kom, zoals hierboven omschreven inderdaad in een gespreid bedje. Er is hard gewerkt aan een stabiele jeugdopleiding met gedreven mensen en veel mooie ambities. Ik ga daar met veel plezier mee verder. De rol van voorzitter is voor mij ook iets nieuws, maar voor dat soort uitdagingen word ik juist enthousiast. Ik woon sinds drie jaar in Hoogeveen en ik zei toen ik hier net woonde: als ik straks gesetteld ben en nieuw werk heb, wil ik wel iets gaan doen als vrijwilliger. Ik heb een zoon die speelt in de jeugdopleiding van HZVV en zo kwam eerst de rol van algemeen coördinator op mijn pad. Dat ik nu doorstap naar voorzitter vind ik echt harstikke leuk en ben ik blij met het vertrouwen.” 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45