header-logo
Wedstrijd Drents Verbond All Star Team-FC Emmen
Woensdag 26 Juni 2019

Wedstrijd Drents Verbond All Star Team-FC Emmen

Wedstrijd Drents Verbond All Star Team-FC Emmen

Emmen – Op donderdag 27 juni om 19:00 is het zover. Dan vertegenwoordigen Fabian Stevens en Noah ten Brinke HZVV in het Drents Verbond All Star Team. Samen met spelers van andere Drents Verbond verenigingen wordt er op het sportpark van SVBO gestreden tegen FC Emmen. Jij komt Fabian en Noah toch ook aanmoedigen?

Fabian en Noah kijken uit naar de confrontatie. Het maakt hen trots dat zij juist zijn opgenomen in de selectie van trainer Marc Hegeman samen met twintig andere spelers. Terwijl Fabian en Noah voorzichtig zijn met uitspraken doen over het eindresultaat, hopen zij vooral dat er heel veel publiek afkomt op de wedstrijd. “Spelen voor veel publiek geeft je extra energie. Extra energie die je net kan gebruiken om een goed resultaat neer te zetten tegen FC Emmen,” aldus Fabian Stevens en Noah ten Brinke.

Vanaf 18:00 uur is het sportpark van SVBO geopend voor publiek. Kinderen tot en met 11 jaar betalen €4,-. Vanaf 12 jaar betaalt men €8,-. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan het Drents Verbond voor het bekostigen van verschillende activiteiten en bijeenkomsten voor de amateurverenigingen in de regio.

Fabian en Noah rekenen op jullie komst!


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Vitesse'63 VR1 zaterdag 26 oktober 15:00
Heino Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 26 oktober 15:00
HZVV Jo17-1 DZC'68 Jo17-1 zaterdag 26 oktober 12:30