header-logo
Vrijwilliger van de maand Ruben Tigelaar
Vrijdag 22 Mei 2020

Vrijwilliger van de maand Ruben Tigelaar

Vrijwilliger van de maand Ruben Tigelaar

  

Deze maand is de vrijwilliger van de maand een telg uit de Tigelaar familie geworden. Een familie die bekend staat om hun grote inzet voor HZVV en we kunnen dan ook gerust stellen dat het hart van de Fam Tigelaar rood-wit gekleurd is.

 

Als jeugdcommissie willen we deze keer Ruben extra in het zonnetje zetten. Na eerst twee jaar coordinator van de Jo8/9 te zijn geweest, stapte Ruben al bijna 3 jaar geleden in de jeugdcommissie. Hier beheerde hij de portefeuille “Algemene zaken”. Mede door de inzet van Ruben staat de Jeugdafdeling van HZVV als nooit tevoren. Om straks niet ineens een hele nieuwe commissie te hoeven aanstellen, heeft de jeugdcommissie als beleid dat iedereen er gefaseerd wordt uitgetreden zodat er een stabiele basis blijft. Zodoende was het dat Ruben aangaf als eerste uit te treden. Zijn taken worden komende periode overgenomen door Wendy Arkenbout, die al weer een poosje meedraait in de jeugdcommissie.

 

Met de titel “vrijwilliger van de maand” op zak, zwaait Ruben aan het einde van het seizoen af. Dat dit betekent dat we Ruben minder zullen treffen op het sportpark, kunnen we ons haast niet voorstellen. Naast jeugdcommissie lid, zit Ruben namelijk ook nog in de loterij-commissie, E&F toernooi organisatie en is hij ook nog leider en scheidsrechter bij het team van beide zonen.

 

Ruben, namens ons allen hartelijk bedankt voor de afgelopen jaren!

 

De Jeugdcommissie

 

Op de foto v.l.n.r Mark van der Starren, Ruben Tigelaar, Wendy Arkenbout, Simone Prakken en vooraan Robin Poeste. Op de foto ontbreken Jeffry Snijder en Herjan Scheper.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden