header-logo
Vrijwilligersavond HZVV-editie 2018
Donderdag 8 Maart 2018

Vrijwilligersavond HZVV-editie 2018

Vrijwilligersavond HZVV-editie 2018

Op zaterdag 3 maart jl. werd de jaarlijkse gezellige avond georganiseerd voor de vrijwilligers van HZVV. De opkomst was groot, maar liefst 60 vrijwilligers, verdeeld over 20 teams, mochten verwelkomd worden in de kantine van HZVV.

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een nieuwe opzet van de HZVV-vrijwilligersavond. Wat voorgaande jaren gepaard ging met een zaalvoetbaltoernooi en quiz, is er dit jaar gekozen voor een interactieve HZVV-quiz, met als rode draad “Het T-shirt woorden spel”.

De interactieve quiz werd gespeeld via een app. Elk team, bestaande uit max. 3 deelnemers, moesten de quizvragen beantwoorden hun eigen mobiel.  
Via het scherm werden de vragen getoond waarna men antwoord kon geven via de app. Ook de snelheid van antwoorden was bepalend voor de score. Na elk antwoord werden direct de scores en snelheid op het grote scherm getoond. 
Chapeau! voor het oudste team van de avond, Tinus Huisjes en Arend Zomer, zelfs zij konden na wat opstartproblemen goed mee komen.
 
Marcel Kat, de quizmaster bij uitstek, is er een aantal weken druk mee geweest en dat kwam tot uiting. De quiz bestond uit 5 theorie ronden, algemeen, sport, topografie, HZVV en muziek. De quizrondes werden wisselend geleid door Marcel, Michel en Bert.
Tussen elke ronde was er een “rode draad spel, het “T-shirt woorden spel”. 9 Deelnemers (dus 3 teams per spelronde) kregen een T-shirts uitgereikt met een letter voor- en achterop. Nadat er een woord was genoemd moesten de deelnemers in de juiste volgorde gaan staan zodat het woord leesbaar was. Was het woord goed gespeld, dan werd het volgende woord genoemd. Per spelronde kregen de teams daar 1,5 minuut voor. Bij de laatste spelronde deed zelfs de bediening van de bar, dat bestond uit de bestuursleden Erik Streutker, Walter Kamminga en Johan Massier mee. 
Top bediening hoor!! 
 
Rond de klok van 23:00 uur werd de uitslag bekend gemaakt en werden de prijzen uitgereikt aan de 3 winnaars en poedelprijs.
 
De Poedelprijs ging naar het team Huisjes. De organisatie heeft erg genoten van hun aanwezigheid.
Op de 3e plaats eindigde het team “Vak H”. 
Op de 2e plaats was voor het team “VRIJGEZELLIG”. 
Op de 1e plaats, Team “Henke Rollepaule” die de beker met grote oren kreeg uitgereikt.
 
De organisatie kijkt tevreden terug op een zeer geslaagde en gezellige avond. 
 
Namens de organisatie 
Marcel, Michel en Bert
 
Op de foto: De winnaars van de poedelprijs: Team Huisjes
 
 
 
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden