header-logo
Voorbeschouwing HZVV - Zuidvogels
Vrijdag 15 September 2017

Voorbeschouwing HZVV - Zuidvogels

Voorbeschouwing HZVV - Zuidvogels

HZVV speelt haar tweede thuiswedstrijd van het nog prille seizoen tegen het voor HZVV onbekende Zuidvogels uit Huizen. Beide ploegen troffen elkaar nog nooit en het wordt dus een eerste ontmoeting tussen beide promovendi.

Zuidvogels promoveerde afgelopen seizoen na een derde plaats in de eerste klasse A via de nacompetitie naar de hoofdklasse. De start van de competitie was teleurstellend met een 4-1 nederlaag bij Sparta Nijkerk. Afgelopen zaterdag herstelde de ploeg zich knap met een 4-1 zege op CSV Apeldoorn. HZVV deed het net andersom. Het startte goed met een 1-0 zege op Eemdijk, maar verloor zaterdag met 3-0 van SDCP. De oefencampagne van Zuidvogels viel qua resultaten een beetje tegen, want van de zes oefenwedstrijden won het alleen van Fortuna Wormerveer.

De vraag is hoe HZVV de eerste nederlaag van het seizoen heeft verwerkt. De ploeg zal graag thuis ongeslagen willen blijven en voor de gemoedsrust zou een tweede zege zeer welkom zijn. Zuidvogels is echter in een goede stemming door haar eerste zege en zal met vertrouwen de wedstrijd tegemoet treden. Over de onderlinge krachtsverhoudingen is weinig te zeggen. Zuidvogels staat achtste met drie punten en HZVV staat elfde met ook drie punten. Wie wint slaat een goede slag en haakt aan bij de middenmoot.
 

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe!

Vrienden HZVV De Rood Witten    
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden