header-logo
Voorbeschouwing HZVV - SDC Putten
Donderdag 26 Augustus 2021

Voorbeschouwing HZVV - SDC Putten

Voorbeschouwing HZVV - SDC Putten

Na twee afgebroken seizoenen door corona staan we aan het begin van een nieuw seizoen. Iedereen hoopt dat het komende seizoen volledig afgewerkt kan worden. Het vernieuwde HZVV start de competitie a.s zaterdag met een thuiswedstrijd tegen SDC Putten.

Afgelopen seizoen startte SDC Putten goed met drie zeges uit vijf wedstrijden. De laatste wedstrijd was op 10 oktober 2020 tegen Eemdijk, dat knap op 1-1 werd gehouden. SDC Putten heeft een goede oefencampagne achter de rug. Het won onder andere met 5-0 van SDO en met 2-1 van Hoofdklasser Scherpenzeel, waar HZVV met 3-3 tegen gelijk speelde. Gezien deze resultaten lijkt SDCP klaar voor een nieuw seizoen.

HZVV kende ook een goede oefencampagne, want het won de laatste vier oefenwedstrijden. Afgelopen dinsdag werd de zondag eersteklasser vv Heerenveen met 8-0 verslagen. Daarvoor maakte de 0-3 zege bij buurman Hoogeveen veel indruk. Er staat een gewijzigd team in vergelijking met vorig seizoen. Vijf spelers hebben de club verlaten en daarvoor in de plaats kwamen acht nieuwe spelers, waarvan vier A-junioren.

Oefenwedstrijden zeggen wel iets, maar niet alles. De competitie is een ander verhaal en de spanning is dan ook groot. Hoe ver zijn beide ploegen en wie gaat de competitie goed beginnen? Het zijn allemaal vragen waar we zaterdag een antwoord op krijgen.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe. Vrienden HZVV De Roodwitten


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45