header-logo
Voorbeschouwing HZVV - DFS
Donderdag 12 Oktober 2017

Voorbeschouwing HZVV - DFS

Voorbeschouwing HZVV - DFS

HZVV en DFS spelen voor de derde keer in de geschiedenis tegen elkaar. In het seizoen 2013/2014 kwamen beide ploegen elkaar voor het eerst tegen in de 1e klasse D district Oost. Thuis won HZVV met 2-1 en in Opheusden slikte HZVV een forse 4-1 nederlaag.

Zaterdag betreft het een duel tussen de nummer vijf en tien van de Hoofdklasse B. DFS won drie keer, speelde twee keer gelijk en verloor slechts eenmaal. De laatste vier duels bleef DFS ongeslagen en dat geeft wel aan dat HZVV met een sterke tegenstander te maken krijgt. De ploeg uit Opheusden maakte onder andere indruk met een 3-0 overwinning op Genemuiden. De gasten staan vijfde met elf punten.

HZVV won twee keer met 1-0 en leed drie nederlagen. Afgelopen zaterdag ontsnapte HZVV bij CSV Apeldoorn wonderbaarlijk door in blessuretijd een 2-0 achterstand nog goed te maken. Dat kan achteraf wel eens een zeer belangrijk punt zijn geweest. HZVV heeft al drie wedstrijden niet meer gewonnen en de ploeg is dan ook dringend aan een zege toe.

Tegen het sterke DFS is dat een zware opgave en de thuisclub zal in topvorm moeten zijn om de favoriet te kunnen verrassen.  


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden