header-logo
Voorbeschouwing HZVV - AZSV
Donderdag 23 November 2017

Voorbeschouwing HZVV - AZSV

Voorbeschouwing HZVV - AZSV

Nummer tien HZVV ontvangt zaterdag 25 november nummer negen AZSV. Wat direct opvalt bij de ploeg uit Aalten is het doelsaldo. De gasten scoorden slechts zes keer, maar kregen ook maar zeven doelpunten tegen. Een ploeg, dus die moeilijk scoort, maar verdedigend sterk is en weinig weg geeft. Vorige week werd de wedstrijd tegen Huizen al vlot gestaakt wegens een enkelbreuk van een grensrechter. HZVV maakte een slechte beurt tegen Urk. Beide ploegen snakken naar een overwinning.

AZSV begon goed en bleef de eerste vijf wedstrijden ongeslagen, maar de laatste drie duels kwam de ploeg niet tot winst. Dat AZSV moeilijk te verslaan is merkten ook de topploegen Berkum en Staphorst waar gelijk tegen gespeeld werd. Van Excelsior ’31 won AZSV, dus HZVV zal gewaarschuwd moeten zijn. AZSV zit net als HZVV nog in de beker en versloeg onlangs de derdeklasser AD ’69 uit Aalten met 9-0.

HZVV speelt dinsdag in de tweede bekerronde thuis tegen d’ Olde Veste ’54 om 20.00 uur. De drie overwinningen die HZVV dit seizoen behaalde, gebeurden alle drie op eigen veld en de thuisclub wil graag de vierde thuisoverwinning bijschrijven. Een gemakkelijke opgave wordt dat waarschijnlijk niet, omdat AZSV verdedigend een goede reputatie heeft opgebouwd.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,

Vrienden HZVV De Rood Witten


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden