header-logo
Voorbeschouwing HZVV - Ajax
Donderdag 8 Maart 2018

Voorbeschouwing HZVV - Ajax

Voorbeschouwing HZVV - Ajax

HZVV en de amateurs van Ajax hebben elkaar in de geschiedenis slechts een keer eerder ontmoet. Dat was op zaterdag 23 september 2017 en Ajax won op De Toekomst met 3-2, maar bij HZVV leefde het gevoel dat er meer in gezeten had en dat de ploeg eigenlijk een punt verdiend had.

Ajax vertoefde in de beginfase van de competitie in de top, maar de laatste weken vallen de uitslagen van de Amsterdammers enigszins tegen. De ploeg kwam de laatste vier wedstrijden niet tot winst en leed twee nederlagen tegen Genemuiden en Eemdijk. Van deze laatstgenoemde ploeg verloor HZVV zaterdag met maar liefst 5-1. De ploeg van trainer Gert van Duinen miste veel spelers wegens blessures en schorsingen en dat bleek te veel van het goede al liet HZVV heel wat kansen liggen. HZVV kwam al drie wedstrijden niet meer tot winst en de ploeg zakte naar de elfde plaats. Om niet in degradatieproblemen te komen is het zaak voor HZVV om snel punten te verzamelen. Thuis pakte HZVV de meeste punten en alleen AZSV en Staphorst gingen met de zege naar huis.

Ajax is een lastige tegenstander en de gasten zijn erop gebrand om eindelijk weer eens een zege te behalen. HZVV zal dan ook in een goede vorm moeten verkeren om de sterk verlangde punten thuis te kunnen houden. De naam Ajax zorgt voor veel belangstelling voor dit duel en de belangstellenden stonden in de rij om de wedstrijdbal te mogen aanbieden. ’s Avonds is er een supportersfeest in de kantine. In de rust van de wedstrijd worden de zaalkampioenen bij de jeugd van HZVV gehuldigd.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,

Vrienden HZVV De Rood Witten


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden