header-logo
Voorbeschouwing HZVV - ACV
Vrijdag 25 Oktober 2019

Voorbeschouwing HZVV - ACV

Voor het eerst sinds april 2016 staat de Drentse Hoofdklassederby tussen HZVV en ACV weer op het programma. De bezoekers uit Assen hopen bovenaan mee te blijven doen, terwijl HZVV er alles aan zal doen haar veilige plek op de ranglijst te behouden. 

 
Na 7 speelronden staat ACV op een knappe vijfde plaats op de ranglijst. De ploeg die uitkomt in het blauw-zwart staat op twee punten afstand van koploper SC Genemuiden en hoopt dat gat dit weekend te doen verdwijnen. Het duel tussen HZVV en ACV is voor enkele HZVV’ers een bijzondere. Sander Dzemidzic, Yoran Popovic en Romano Djababoe hebben allen een verleden bij de Assense club. HZVV-hoofdtrainer Gert van Duinen is momenteel woonachtig in de Drentse hoofdstad. 
 
HZVV bezet voorafgaand aan dit weekend de twaalfde plaats, een plek die aan het eind van het seizoen garantie geeft voor nog een seizoen in de Hoofdklasse. ACV-trainer Fred de Boer liet voor de camera van ACV TV zijn licht schijnen op de tegenstander van morgen: “Ik vind dat HZVV een keurige hoofdklasse selectie heeft. Ze hebben nu een paar wedstrijden dat het wat moeilijk gaat, maar ze gaan zeker weer punten halen. Wij moeten zorgen dat het net niet tegen ons is.”
 
Het duel zal morgen onder leiding staan van scheidsrechter Marcel Roeleveld uit Vinkeveen, hij zal de wedstrijd om 15:00 laten beginnen op het Bentinckspark. Voor wie niet in staat is de wedstrijd bij te wonen verwijzen wij u naar RTV Drenthe dat de wedstrijd live zal uitzenden. 
 
Supportersfeest
Na afloop van het duel zal er in de kantine van HZVV een supportersfeest plaatsvinden. Dit feest zal beginnen om 18:00 en eindigen omstreeks 22:00. De muzikale omlijsting van het feest zal worden verzorgd door Dennis Baas & René Wanders. Dit feest wordt u aangeboden door de selecties en begeleidende staf van HZVV Heren 1 & 2. HZVV hoopt op uw komst.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden