header-logo
Verslag dart avond HZVV 2019
Woensdag 4 December 2019

Verslag dart avond HZVV 2019

Verslag dart avond HZVV 2019

Beste darters,

't is alweer een week geleden dat in een kolkende ambiance gespeeld is om eeuwige roem en dreuge worst. Net als vorig jaar hadden zich weer rap 40 darters opgegeven waarmee ons darttempel volledig was uitverkocht. De wedstrijdleiding was deze avond in handen van Marcel en Niesje Kat, de tijd staat niet stil en de scores worden dan ook in de computer verwerkt. Hierdoor kon iedereen real-time de stand in de verschillende poules volgen via onze HZVV-app.

Iets na achten waren de 10 poules bekend en kon er gestart worden met het gooien van de eerste pijlen.
In de poule fase van 4 personen gingen de nummers 1 en 2 door naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 naar de verliezersronde. In beide ronden werd gewerkt volgens het knock out systeem, dus d'r op of d'r onder !
 
Het werd een ware slijtage slag want de laatste gooiers hadden al uren op de baan gestaan, het was ondertussen al ruim na middernacht (de geruchten gingen dat het alweer bijna licht werd : - )) toen de ontknoping aanbrak. Het kan bijna niet anders dat de omzet van de kantine in het jaar 2019 is gestegen, hiervoor namens het bestuur, allen hartelijk dank.
 
De grandfinale werd gespeeld tussen good old Timmie Timmerman versus Edward Ensing. Deze grootse finale werd verdiend gewonnen door Timmerman. Bij de verliezerronde kwam Chris Nederhoed, je weet wel de zoon van Hans, als eerste naar voren. Sander van der Zwaag had dit jaar de hoogste finish.
 
Al met al een prachtige en gezellige avond voor al die sporters die behalve van voetbal ook van een potje darten houden. Op naar de volgende keer!
 
Alle darters die aanwezig waren, het barpersoneel en de organisatie, bedankt .

Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden