header-logo
Uitslagen & standen jeugdzaalvoetbal
Zondag 7 Januari 2018

Uitslagen & standen jeugdzaalvoetbal

Uitslagen & standen jeugdzaalvoetbal

De zaalcompetitie voor jeugd georganiseerd door de club van 13 is halverwege. De uitslagen en standen zijn - voor zover bij ons bekend - bijgewerkt. Deze zijn te vinden onder 'Standen&uitslagen' en in dit Excel-document.

Helaas zijn we voor de actuele uitslagen en standen afhankelijk van de organisatie. Gelukkig zijn er een aantal verenigingen die hun uitslagenformulieren ook naar ons sturen eveneens als leiders van teams van andere verenigingen die hun uitslag ook aan ons mailen. Waarvoor dank! Verder zijn de uitslagen gebaseerd op de ontvangen uitslagen van de begeleiding van de HZVV-teams en uitslagenformulieren van de zaaldiensten door HZVV en de gepubliceerde uitslagen op de TXT-pagina's op RTV Drenthe van vv Hoogeveen. In een aantal gevallen zit hierin een verschil (doelpunt meer of minder/uitslag omgekeerd). Daarom zijn de uitslagen onder voorbehoud.

Aanvullingen en/of correcties - ook van vorige speeldagen - zijn welkom op wedstrijden@hzvv.nl, zodat we alles zo veel mogelijk up-to-date kunnen houden .


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden