header-logo
Topprestatie van HZVV Jo13-1
Zondag 7 Januari 2018

Topprestatie van HZVV Jo13-1

Topprestatie van HZVV Jo13-1

Na een voorronde en een regiofinale ongeslagen afgelegd te hebben, ging HZVV Jo13-1 zaterdag 6 januari op naar Franeker voor de grote finale van het Noordelijk kampioenschap. We begonnen de eerste wedstrijd met een 2-0 winst tegen Feanstars. Daarna moesten we tegen 3de divisionist LAC Frisia deze werd gelijk gespeeld met 3-3. Onze laatste en 3de poulewedstrijd is tegen VV Heerenveen (2de divisionist). We zouden met een puntje genoeg hebben om naar de kruisfinales te gaan, na een snelle 1-0 achterstand hebben de jongens karakter getoond en werd het toch nog 1-1.

In de kruisfinales moesten we tegen Leekster Eagles (gescoute zaalvoetballers uit de regio). Door een fantastische teamprestatie met hard werken en strijden voor elke meter werd er verdiend met 2-1 gewonnen.

In de finale moesten we aantreden tegen Drachtster Boys. Na een snelle 3-0 achterstand hebben we er nog alles aangedaan en sloeg de vermoeidheid toe. Al met al een prima prestatie van de jongens, die maar 1 (!) van de 13 wedstrijden hebben verloren, alleen helaas net wel de verkeerde. Maar zeker knap met een sterk deelnemers veld met ook 2de en 3de divisionisten!

We gaan ons vanaf aankomende week weer volledig richten op de competitie om het seizoen goed af te sluiten met een kampioenschap in de Hoofdklasse.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden