header-logo
Toernooinieuws
Donderdag 9 November 2017

Toernooinieuws

Toernooinieuws

De definitieve data voor de door HZVV georganiseerde toernooien zijn bekend.

Zaterdag 2 juni Jo13 Toernooi (D Toernooi)
Zaterdag 16 juni Jo11-9-8 Toernooi (E-F Toernooi)
Zaterdag 30 juni Vrouwen/Meidentoernooi

 

Deelname van HZVV teams aan deze toernooien is verplicht, plan dus geen uit-toernooien op de dag dat voor jouw categorie een toernooi bij HZVV wordt georganiseerd!

Daarnaast is het de bedoeling dat elk (jeugd)team meedoet aan tenminste één extern toernooi.
Op de toernooipagina (ook te vinden in het menu onder Actueel - Toernooien) vind je een overzicht van toernooien waarvoor wij een uitnodiging hebben ontvangen. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt, dus zit er nog geen leuk toernooi voor je tussen, probeer het dan later nog eens. We krijgen een paar keer in de week uitnodigingen binnen en zullen de pagina zo vaak mogelijk bijwerken.

Je kunt een leeftijdscategorie kiezen, waarna je een overzicht te zien krijgt voor toernooien in die leeftijdscategorie. 
Wanneer je op de toernooinaam (of het rode i'tje erachter) klikt zie je wat meer informatie over het toernooi. Ook zie je hoe je je aan kunt melden. Dit mogen leiders en/of trainers zelf doen.

Geef dit na het aanmelden ook even door aan toernooien@hzvv.nl. Op die manier weten wij welk team zich voor welk toernooi heeft aangemeld. Dit e-mailadres mag je ook gebruiken wanneer je vragen hebt.

Klik hier om naar de toernooipagina te gaan.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden