header-logo
Sponsoring Jeugd
Vrijdag 9 Februari 2018

Sponsoring Jeugd

Sponsoring Jeugd

De jeugdafdeling vormt een groot en belangrijk onderdeel van onze vereniging. Als ergens geldt “de jeugd heeft de toekomst”, dan is dat wel bij een voetbalclub als HZVV. Daarom doen we er ook alles aan om ervoor te zorgen dat ook de jeugdafdeling beschikt over voldoende mensen en middelen om de ambities die we hebben waar te maken.

Tal van mensen zetten zich wekelijks in om ervoor te zorgen dat onze jeugdspelers graag naar HZVV komen en met plezier kunnen voetballen. Ook als club investeren wij in onze jeugd, o.a. door onze jeugdopleiding zo in te richten dat deze op elke gewenst niveau aansluit bij de behoefte van alle spelers en trainers, op welk niveau zij ook acteren. Bijzondere aandacht is er voor onze talenten. Wie wil en kan, moet binnen onze vereniging door kunnen stromen naar onze dames- of heren hoofdmacht.

HZVV Onderneemt

Ook onze businessclub, HZVV Onderneemt, draagt bij aan een goed ingerichte en optimaal functionerende jeugdafdeling. Dat doet de businessclub uiteraard al geruime tijd. Maar omdat dit niet voor iedereen even goed zichtbaar is, besteden we hier extra aandacht aan. Zo wordt een gedeelte van de sponsorinkomsten geïnvesteerd in het ontwikkelen van de kaderleden. HZVV Onderneemt gaat ook een belangrijk deel van de shirtsponsoring van jeugdsecties voor zijn rekening nemen.

Clubsponsors AB Bouw, Van der Linden Auto's en ING

Een aantal hoofdsponsors manifesteert zich nadrukkelijk als clubsponsor. In die hoedanigheid dragen zij ook in het bijzonder bij aan de jeugdafdeling van HZVV.

André Bouwmeester, directeur van AB Bouw: “Als allround Meesterbouwers richten wij ons zowel op nieuw- als op verbouw. Ook doen wij de nodige renovatieprojecten in Hoogeveen en omgeving. Sinds een aantal jaren bouwen wij ook mee aan de ontwikkeling van HZVV.” André is niet alleen een graag geziene gast in de businessclub, maar we treffen hem ook regelmatig aan achter het stuur van de spelersbus.

Naast Bouwmeester is Gert van der Linden een betrokken HZVV hoofdsponsor. Ook Gert komt graag bij de club: “Ik kijk graag naar de wedstrijden van het jeugdteam waarin onze zoon speelt. Mede daarom spreekt het voor ons als voor zich dat we ook de jeugdafdeling financieel ondersteunen.” Wat velen wellicht niet weten is, dat Hidde Streutker, de 1e keeper van HZVV1 bij Van der Linden Auto's werkt als verkoper.

Als derde hoofdsponsor van de jeugdafdeling moet ook ING genoemd worden. Eddy Schottert, regiodirecteur ING: “Wij zijn als bank sinds 2014 als sponsor verbonden aan 475 verenigingen in Nederland. HZVV is er een van. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambities van de amateurclubs. Met het sponsorschap helpen wij clubs met het opzetten en stimuleren van het jeugdvoetbal in het algemeen, het ontwikkelen van vrouwen- en meisjesvoetbal en het mogelijk maken van G-voetbal.”

Meedoen als sponsor van de jeugd?

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om vanaf € 250 ook jeugdsponsor bij HZVV te worden. Hiervoor is door HZVV Onderneemt een speciaal sponsorpakket ontwikkeld. Jan Stam, voorzitter HZVV Onderneemt: “Met elkaar de ambities van de club in het algemeen en de jeugd in het bijzonder waarmaken, wat is er nou mooier dan dat?!” De middelen die via het jeugdsponsorpakket binnen komen, zullen ook expliciet aan de jeugdafdeling worden besteed. “Met de zo verkregen middelen hopen we de jeugdafdeling op een nog hoger plan te krijgen door bijvoorbeeld extra trainingen aan bieden en trainers in de gelegenheid te stellen hun vakbekwaamheid te verhogen,” aldus Stam.

Onthulling plaquette

Om de betrokkenheid van de sponsoren bij de jeugd van HZVV te accentueren is op zaterdagmiddag 3 februari in de kantine van HZVV aan de wand bij het wedstrijdbureau, een plaquette onthuld door André Bouwmeester en Gert van der Linden.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Epe VR1 zaterdag 22 september 15:00
HZVV Jo19-1 Velocitas 1897 Jo19-1 zaterdag 22 september 15:00
HZVV Jo17-1 LAC Frisia 1883 Jo17-1 zaterdag 22 september 12:45