header-logo
Spectaculaire Sportzeskamp Familiedag HZVV
Vrijdag 15 Juni 2018

Spectaculaire Sportzeskamp Familiedag HZVV

Spectaculaire Sportzeskamp Familiedag HZVV

Hallo leden en vrijwilligers van HZVV,

Zaterdag 7 juli a.s. staat de jaarlijkse seizoensafsluiting, de famliedag van HZVV op de agenda. Vanaf de klok rond 11.00 uur zijn er op ons HZVV-complex tal van activiteiten en traditioneel is deze dag gegarandeerd van mooi weer en een gezellige sfeer. Dus hou deze datum vrij!

Om 11.00 uur starten we met een zeskamp met leuke spellen voor  de jeugd vanaf Jo-17/Mo-17 en Jo-19, senioren heren en dames, en alle vrijwilligers van HZVV.
 
Het is noodzakelijk om je vooraf op te geven voor deze sportzeskamp. Je kunt je als team opgeven, een team moet minimaal uit 4 en mag maximaal uit 6 spelers bestaan, uitzonderingen hierop alleen na goedkeuring van de organisatie.
Het mooiste zou zijn als er per sectie/commissie teams worden gevormd, bijvoorbeeld een team van het ‘Eerste’, VR1, begeleiders van de A- en of B-sectie, bestuur, kantinemedewerkers, ’t Vijfde’ etc.
Alle spelen van de sportzeskamp zijn zo uitgevoerd dat onderling contact niet toegestaan is.

Bij opgave per team moet er een originele teamnaam aangedragen worden plus een lijst waarop de namen van de spelers staan vermeld, zodat we er vooraf zeker van zijn dat de teams volledig bemand zijn.
Maximaal aantal teams is 25. Vol is vol.
 
Vanaf 16:00 uur wordt de dag afgesloten met een barbecuefeest en live muziek.
Deelnemers aan de sportzeskamp kunnen hier gratis aan deelnemen en ontvangen hiervoor bbq-bonnen
Jullie zouden ons erg helpen wanneer jullie je zo snel mogelijk opgeven voor deze spectaculaire sportvierkamp zodat wij als organisatie tijdig een goed wedstrijdschema kunnen maken. Opgave kan per mail via evenementen@hzvv.nl.

NB: Er zijn wat problemen met de mail. Lukt het niet te mailen naar evenementen@hzvv.nl, mail dan naar secretaris@hzvv.nl

Sluitingsdatum is dinsdag 3 juli!

Omdat er ook nog een afscheidswedstrijd is voor Frank Strijker en Erwin Breukelman, een demo van de Old Stars én er nog kampioenen zullen worden gehuldigd, zie je hieronder het volledige programma van die dag:

11:00 - 14:30 Zeskamp
14:30 - 15:00 Demo Oldstars
15:00 - 15:15 Huldiging kampioenen jeugdteams
15.15 - 16.30 Afscheidswedstrijd Frank Strijker en Erwin Breukelman. In de rust van deze wedstrijd zal er afscheid worden genomen van een aantal jeugdspelers, die hun geluk bij een BVO gaan beproeven!

De BBQ zal rond 16.00 uur aan gaan en vanaf ongeveer 17.45 uur zal er live muziek zijn.

BBQ

Diegene die alleen willen bbq-en kunnen dit document invullen en mailen naar evenementen@hzvv.nl
Wanneer je vrijwilliger bent bij HZVV betaal je niets; Ben je geen vrijwilliger en wel lid van HZVV dan betaal je € 7,50.

Wij hopen er met veel deelnemers, weer een gezellige familiedag van te maken.

Met vriendelijke groet,

De Evenementencommissie van HZVV

Marian Dekker, Marcel Kat, Michel Manusiwa en Bert Tigelaar
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

ZVV'56 VR1 HZVV VR1 zaterdag 2 maart 14:30
ONS Sneek Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 9 maart 12:30
Longa'30 Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 9 maart 15:15