header-logo
Robin Poeste opgenomen in staf HZVV 2
Maandag 29 Juni 2020

Robin Poeste opgenomen in staf HZVV 2

    

Met de aanstelling van Robin Poeste als tweede trainer van HZVV 2 heeft de club alle posities binnen de technische staf van de selectieteams voor komend seizoen rond.

Poeste gaat in het seizoen 2020-2021 nauw samenwerken met Nexhat Berisa, die zoals bekend Rick Mulder is opgevolgd bij het beloftenteam. Daarnaast is Poeste komend seizoen hoofdtrainer van HZVV JO15-1. Dat blijft, zo is nadrukkelijk afgesproken, ook zijn eerste prioriteit. Op trainingsavonden van het 2e zal hij Berisa assisteren, op wedstrijddagen richt hij zich in eerste instantie op de coaching van zijn jeugdelftal.

Met de benoeming van Robin Poeste investeert HZVV ook in de trainersstaf nadrukkelijk in de eigen jeugd

Hij staat bekend als een jonge, ambitieuze trainer, die weet wat hij wil. In het seizoen 2018-2019 stond hij enkele maanden als assistent van Gert van Duinen op het trainingsveld bij het 1e elftal, in de periode dat Harold Brunsting revalideerde van een knieoperatie. Poeste, in het bezit van het diploma UEFA B, maakte toen al een goede indruk en krijgt nu de kans zich verder te ontwikkelen bij de beloften.

Namens de technische commissie zegt Flip Vellinga blij te zijn dat HZVV een ‘jongen van de club’ voor deze functie heeft kunnen vastleggen. ‘We zien louter voordelen. Naast het feit Robin een goede trainer is, kent hij de club, de mensen en wat belangrijker is: onze filosofie. We verwachten er veel van. Robin heeft de kwaliteiten om iets toe te voegen aan een team en kan tegelijkertijd investeren in zijn eigen trainerscarrière. Het is daarom in alle opzichten een win-winsituatie.’


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden