header-logo
Rick Mulder trainer HZVV 2
Dinsdag 18 Juni 2019

Rick Mulder trainer HZVV 2

Rick Mulder trainer HZVV 2

Hoogeveen - Hij stond vorige dinsdag voor de eerste keer op het veld met zijn nieuwe ploeg en dat voelde direct goed. Na afgelopen seizoen de hoofdmacht van ZZVV te hebben getraind heeft Rick Mulder ervoor gekozen zijn carrière een vervolg te geven in zijn woonplaats Hoogeveen. Hij is de opvolger van Mike Kelly bij ‘Ut Tweeduh’ en maakt zich op voor een terugkeer met het elftal in de reservehoofdklasse.

Mulder koppelt ambitie aan ervaring. Hij was eerder actief bij verschillende BVO’s. Zo werkte hij in de jeugdopleidingen van FC Emmen en FC Groningen en was hij hoofdtrainer van de vrouwen van SC Heerenveen.

Bij de amateurs van vv Havelte, vv Avereest en ZZVV werd hij geprezen om zijn vakmanschap.

Nu gaat hij heel bewust aan de slag bij de reserves van HZVV.

‘Dit is een grote en mooie club met ambitie en die heb ik zelf ook. Ik ga werken met een jonge spelersgroep, dat past goed bij mijn kwaliteiten als opleider. Ik maak graag spelers beter.’

Zowel de ontwikkeling van het individu als het team is bij Mulder in vertrouwde handen. Uiteraard kijkt hij ook naar de prestaties en wil hij van HZVV 2 op termijn een stabiele hoofdklasser maken.

Hoofd voetbalzaken Erik Streutker (op foto samen met Rick) kijkt uit naar de samenwerking: ‘We hebben veel vertrouwen in Rick. Hij past perfect bij de club en is op dit moment de ideale trainer voor ons beloftenteam.’


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Vitesse'63 VR1 zaterdag 26 oktober 15:00
Heino Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 26 oktober 15:00
HZVV Jo17-1 DZC'68 Jo17-1 zaterdag 26 oktober 12:30