header-logo
Registreer alvast je bezoek
Donderdag 10 September 2020

Registreer alvast je bezoek

Registreer alvast je bezoek

Zaterdag mogen we weer samen ‘de wei in’ en wat is er dan leuker om na die tijd samen een vrolijke nazit te hebben?

Hiervoor dien je je wel te registreren, zodat mocht het onverhoopt nodig zijn, de instanties kunnen achterhalen wie er op welk moment ons park waren. Handig is om je vooraf/op tijd te registreren, dit bevordert de doorstroom bij de ingang van de kantine en/of ons hoofdveld.

De geregistreerde gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek door de GGD en op verzoek van de GGD. De gegevens zullen we 2 weken bewaren en daarna vernietigen.

Registreren

  • Scan voor je onze accommodatie bezoekt met de camera van je mobiele telefoon de QR code onderaan dit bericht of klik op https://www.registrerenbijhzvv.nl. Je krijgt dan de gezondheidscheck voorgelegd. Na het doorlopen van de check en het invullen van de noodzakelijke gegevens, rond je het programma af. Hierbij ontvang je een e-mailbericht dat je of op je telefoon of geprint meeneemt naar HZVV om aan te kunnen tonen dat je de gezondheidscheck gedaan hebt en jezelf hebt geregistreerd.
  • Dit bewijs van registratie is je toegangsbewijs tot onze accommodatie en moet je dus kunnen tonen. Het vervangt niet de toegangsprijs tot de wedstrijd!
  • Voor diegene die zich, om wat voor reden ook, niet op deze wijze kunnen registreren, hebben we ‘pen en papier’ klaar liggen.

registrerenbijhzvv.nl

 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Vitesse'63 VR1 zaterdag 19 september 15:00
De Weide Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 19 september 14:30
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 19 september 12:45