header-logo
 Poule-indelingen bekercompetities A-categorie en zaal
Vrijdag 31 Juli 2020

Poule-indelingen bekercompetities A-categorie en zaal

 Poule-indelingen bekercompetities A-categorie en zaal

De KNVB heeft de indelingen van de poulefase voor de teams die uitkomen in de A-categorie bekendgemaakt. Vanaf zaterdag 29 augustus wordt op drie achtereenvolgende zaterdagen in poules van minimaal drie teams gestreden voor een plek in de knock-outfase HZVV VR1 zal als eersteklasser uitkomen in de landelijke beker voor vrouwen, terwijl de overige teams van HZVV die in de A-categorie strijden om de KNVB-beker van het district Noord. HZVV 1 is als hoofdklasser vrijgesteld van de poulefase en is direct geplaatst voor de 1e knock-outronde. Ook HZVV Jo14-1 speelt geen poulewedstrijden in het bekertoernooi. Zij zijn als 'divisionist' direct geplaatst voor de knock-outfase. Voor zowel het 1e als Jo14-1 begint op 5 september al de competitie.

Ook de bekertegenstanders van de drie zaalteams zijn bekend. Deze bekerwedstrijden worden in de week van 31 augustus t/m 4 september gespeeld. Maandag 31 augustus is zaal 2 het eerste team dat in het nieuwe seizoen in actie komt. Zij bekeren om 21.00 uur tegen Noordscheschut 3. Zaal 1 en zaal 3 spelen hun wedstrijden in de eerste knock-outronde op vrijdagavond 4 september tegen ZZVV 2 (om 21.00 uur) respectievelijk tegen Hoogeveen zaal 2 (om 21.55 uur). Alle drie wedstrijden worden gespeeld in Het Activum.

De nummering waarmee het wedstrijdprogramma kan worden samengesteld is ook bekend. Het programma, uitslagen en standen van de poules zijn te vinden op de teampagina's. Deze zijn te bereiken via de buttons 'Senioren', 'Jeugd' en 'Vrouwen'. Onder 'Standen&uitslagen' zijn alleen de competitieresultaten te vinden.

LET OP!  De aangegeven tijdstippen zijn altijd onder voorbehoud. Als gevolg van bijvoorbeeld de accommodatiebezetting (een efficiënte veld- en kleedkamerbezetting) kunnen aanvangstijden nog wijzigen. Dit recht heeft de thuisspelende vereniging tot 8 dagen voor de betreffende speeldag. Daarnaast kunnen (in onderling overleg) speeldata nog worden aangepast.
Het actuele wedstrijdprogramma is altijd te vinden onder 'Actueel' -> 'Programma'.

Eerder waren de indelingen van de competities in de A-categorie al bekendgemaakt. Kijk hier voor een totaaloverzicht van de competitie- en bekerindelingen die tot nu toe bekend zijn.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden