header-logo
Periodetitel lonkt voor HZVV 2
Donderdag 7 November 2019

Periodetitel lonkt voor HZVV 2

Na zeven speeldagen is HZVV 2 koploper van de reserve hoofdklasse in district Noord. Met vijf overwinningen en één gelijkspel heeft het tweede 16 punten uit zes wedstrijden. Op de tweede plaats staat Harkemase Boys 2 met evenveel punten, maar met één wedstrijd meer gespeeld. Zaterdag 9 november staat de laatste speelronde uit de 1e periode op het programma. HZVV 2 speelt dan uitgerekend tegen de reserves van Harkemase Boys. Bij winst slaat het een goede slag en bovendien is het dan verzekerd van de eerste periodetitel. Mocht deze topper niet gewonnen worden, dan wacht een week later een herkansing als de inhaalwedstrijd tegen The Knickerbockers 2 wordt gespeeld.

Een eventuele periodetitel betekent voor HZVV 2 geen deelname aan de nacompetitie voor promotie - de reserve hoofdklasse is al het hoogste niveau voor reserveteams - maar wel dat men in het seizoen 2020/21 mag deelnemen aan het KNVB-bekertoernooi voor standaardteams.

Wij wensen iedereen die betrokken is bij 'Ut Tweeduh' veel succes in de wedstrijd Harkemase Boys 2-HZVV 2, die om 13.15 uur begint op sportpark De Bosk.      


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden