header-logo
Olympia Balsponsor HZVV-SV Bedum
Maandag 11 Maart 2019

Olympia Balsponsor HZVV-SV Bedum

Olympia Balsponsor HZVV-SV Bedum

Olympia is een uitzendorganisatie met zo’n 130 vestigingen door heel Nederland. 

Dagelijks bieden wij werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen.  Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

Als enige grote uitzender hanteert Olympia een franchiseformule: de lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. 
Door haar uitgebreide on- en offline netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie, in combinatie met de kracht en betrokkenheid van het lokale ondernemerschap. Meer informatie over Olympia kunt u vinden op 
www.olympia.nl

Stefan Wiersema: “Persoonlijk contact is belangrijk in ons vak, en dat zie ik meer en meer verdwijnen. Het maken van de juiste match is meer dan alleen kijken naar de harde criteria als functie-eisen en opleiding. Juist de zachte componenten maken het verschil. Wat drijft iemand? Vanuit welke waarden handelt iemand? Die vragen zijn belangrijk”. Dat is nou juist waar wij ons hard voor maken. “Doordat ik de klanten en de werkzoekenden persoonlijk ken, ben ik in staat een match te maken die succesvol is. Of het nou gaat om een tijdelijke kracht voor het opvangen van een piek of een langdurige oplossing. Benieuwd naar mijn persoonlijke aanpak? Bel mij gerust voor een kennismaking met mij en Olympia”.

HZVV is voor mij de vereniging waar ik mijn hele jeugd heb doorlopen, een aantal jaren deel heb mogen uitmaken van de selectie en waar ik veel vrienden en bekenden heb ontmoet. Daarom ben ik deze wedstrijd balsponsor en zijn we vanaf halverwege dit seizoen ook als zilver sponsor verbonden aan HZVV. Op naar de hoofdklasse!

Met vriendelijke groet,

Stefan Wiersema-

Olympia Hardenberg / Coevorden

06-28304426 | s.wiersema@olympia.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Bergentheim VR1 zaterdag 25 mei 15:00
HZVV Jo19-1 Blauw Wit'34 Jo19-1 zaterdag 25 mei 15:00
HZVV Jo17-1 Be Quick'28 Jo17-1 zaterdag 25 mei 12:45