header-logo
Nieuwjaarsreceptie HZVV op 5 januari a.s.
Vrijdag 5 Januari 2018

Nieuwjaarsreceptie HZVV op 5 januari a.s.

Nieuwjaarsreceptie HZVV op 5 januari a.s.

Het is sinds jaar en dag een goed gebruik om op de eerste vrijdag van het nieuwe jaar een nieuwjaarsreceptie bij HZVV te organiseren. Dit doen we natuurlijk volgend jaar ook. Dat klinkt nog ver weg, maar dat is over 10 dagen al. Daarom nodigt het bestuur van HZVV u en jou van harte uit om op vrijdagavond 5 januari acte de présence te geven in ons prachtige clubgebouw. Vanaf 19.30 uur staat de deur open en het bestuur klaar om u en jou te begroeten en te ontmoeten.

Om 20.00 uur begint het officiële gedeelte met het uitspreken van de nieuwjaarsrede door de voorzitter. Uiteraard blikt hij hierin terug op het oude en kijkt hij vooruit naar het nieuwe jaar. Vervolgens worden de jubilarissen in het spreekwoordelijke zonnetje gezet en zullen een aantal leden van verdienste worden gehuldigd. Tenslotte zal ook dit jaar een lid dat zich gedurende een periode van vele jaren op verschillende manieren verdienstelijk heeft gemaakt voor onze vereniging tot erelid worden benoemd.

Het programma zal daarna worden vervolgd met een naar wij hopen genoeglijk samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Het bekende Duo Sonic zal de avond muzikaal omlijsten.

Kortom, het belooft een mooi feestje te worden. Dat wil zeggen... wanneer u en jij het feest komen opluisteren met uw en jouw aanwezigheid. Want, zonder gasten geen feest!

U en jij zijn van harte uitgenodigd!

Het bestuur van HZVV.
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden