header-logo
Marlon Luchtenberg naar VV Staphorst
Vrijdag 2 Maart 2018

Marlon Luchtenberg naar VV Staphorst

Marlon Luchtenberg naar VV Staphorst

Op donderdag 1 maart heeft Marlon Luchtenberg de technische staf en de spelersgroep op de hoogte gesteld dat hij vertrekt naar VV Staphorst.
Marlon kwam in 2014 over van VV de Weide en speelde tot nu toe 115 wedstrijden in HZVV 1 en heeft 22 keer gescoord in officiële wedstrijden, waarvan 4 keer in bekerwedstrijden en 18 keer in competitiewedstrijden.

Marlon Luchtenberg speelde zijn eerste wedstrijd in HZVV 1 in het seizoen 2014-2015 in de bekerwedstrijd ASV Dronten 1 - HZVV 1. Zijn eerste competitiewedstrijd speelde hij op 6 september 2014 tegen PKC ‘83. HZVV 1 speelde dat seizoen in de eerste klasse E en werd kampioen. Marlon heeft in 4 seizoenen bij HZVV, 2 kampioenschappen in de 1e klasse, 1 keer degradatie uit de Hoofdklasse en zoals het nu lijkt 1 keer lijfsbehoud in de Hoofdklasse meegemaakt.

“De overstap naar VV Staphorst zie ik als een sportieve en positieve stap in m’n carrière. Ik zal terug kijken op 4 mooie seizoenen bij HZVV. Ik ben mijn (oud)teamgenoten, trainers en de supporters van HZVV zeer dankbaar. Met deze huidige spelersgroep kunnen we nog mooie stappen vooruit maken en daar zal ik mij tot en met de laatste minuut volledig voor inzetten”.

Wij wensen Marlon veel succes bij VV Staphorst waar hij herenigd zal worden met oud HZVV-er Pim de Jonge, die van HHC komt.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden