header-logo
Marco de Jonge trainer van HZVV Vrouwen 1
Dinsdag 3 April 2018

Marco de Jonge trainer van HZVV Vrouwen 1

Marco de Jonge trainer van HZVV Vrouwen 1

Marco de Jonge uit Nieuweroord is vanaf het komend seizoen de nieuwe trainer van het HZVV vrouwen 1.

“We zijn zeer content dat Marco zich aan onze club verbindt. Hij brengt de nodige kennis en ervaring mee om weer een stap te maken met de sectie vrouwenvoetbal. We beschikken over een jonge, talentvolle en ambitieuze groep meiden en vrouwen,” aldus Erik Streutker, bestuurslid voetbalzaken bij HZVV.

De Jonge zal samen met Martine Weinans en Judith Almeloo de technische staf vormen. Weinans en Almeloo zijn al langer aan HZVV verbonden en hebben de afgelopen seizoenen de kar getrokken. “We zijn blij dat beide dames actief bij HZVV Vrouwen 1 betrokken blijven. Dit zorgt voor de nodige continuïteit. Met Marco als hoofdtrainer kan de ingezette groei een vervolg krijgen.
HZVV Vrouwen 1 staat op dit moment 3e in de tweede klasse en hoopt dit seizoen promotie naar de eerste klasse af te dwingen.

De Jonge, die nu nog trainer bij Vitesse '63 Vrouwen 1 is, stapte vijf jaar geleden bij de vv Hollandscheveld over naar het damesvoetbal. “Het damesvoetbal maakt een mooie ontwikkeling door de laatste jaren. Ik vind het leuk daaraan bij te dragen. Ik ben dan ook blij met mijn nieuwe uitdaging bij HZVV. Het is een mooie club met een prachtige accommodatie".


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden