header-logo
“Een positief besluit met een veiligheidsklep”
Woensdag 12 Mei 2021

“Een positief besluit met een veiligheidsklep”

De persconferentie van 11 mei bracht hoop, maar hoop op wat? Ook als de veiligheidsklep a.s. maandag niet gesloten wordt en de aangekondigde verruimde maatregelen doorgaan, blijven we met de vraag zitten: wat zijn we er nu mee opgeschoten? We laten het eerst maar even op ons inwerken en komen a.s. maandag met een nieuw bericht over de vanaf 19 mei a.s. geldende maatregelen bij HZVV.

Wellicht wel even aardig om aan te geven wie “we” zijn.

Na het uitbreken van de coronapandemie hebben we met een beperkt aantal mensen vanuit de vereniging een soort ‘denktankje’ gevormd. Een groepje betrokken mensen die vanuit hun verschillende achtergronden allemaal (in)direct met de steeds veranderende regelgeving m.b.t. corona te maken hebben. Na elke persconferentie hebben we een digitaal overlegmoment en bespreken wat we gehoord hebben en vertalen dat naar maatregelen/activiteiten binnen onze vereniging. In eerste instantie was het allemaal nieuw en moesten we steeds ingrijpender maatregelen nemen. We denken dat we momenteel met de laatste loodjes bezig zijn en houden samen met jullie nog even vol met het oog op het wenkende perspectief, te weten de finale van de Offereincup bekijken vanaf ons eigen terras.

We zijn: Marian Dekker, Mark Strijker, Ruben Tigelaar, Casper Fieten, Herjan Scheper, Joost Moes, Rolf Buikema en Henk de Jong.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45